ИНТЕРЕСНО  |  КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯ

Излекуваха дете с рядка форма на левкемия със стволови клетки

Автор: стволова банка  |  Дата: 7.11.2014 11:13

Това е една невероятна новина.Може само да ни радва.Единствено ме натъжава факта, че по медиите и по новините като цяло не се говори много за този метод със стволови клетки,който е така успешен.Важно е хората да бъдат информирани и да знаят как могат да помогнат на децата си при евентуално заболяване.Важно е да знаят, че е възможно, стига да са взети на време мерки.Дано детето повече няма никакви проблеми, да с излекува напълно и да води един пълноценен живот.

Автор: безинтересната  |  Дата: 1.01.2011 17:18

ако родителите се бяха замислили по-рано по отношение състоянието на сина им,щяха да проумеят, че се нуждае от помощ и със средставата които имат, можеше да го спасят от гибелта която го постигна в разцвета на силите си.Остави нещастна и объркана една жена,която държеше на него и обичаше.

НАПИШИ КОМЕНТАР:
* ИМЕ: E-MAIL:
* КОМЕНТАР:
  * КОД ЗА СИГУРНОСТ:   Въведете кода от картинката: security code

* Полетата маркирани със звезда са задължителни. Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван публично.

Тъй като бихме искали форумът да е място за честни, откровени и интересни мнения, най-любезно молим да използвате учтив и неагресивен тон в постингите си.
Всяко мнение, което подтиква към расова или полова ненавист, към тероризъм, както и написаното на вулгарен език, ще бъде изтривано веднага. Откровени рекламни съобщения, особено тези с поставени хиперлинкове без никаква връзка с обсъжданите теми, ще бъдат квалифицирани като спам и няма да бъдат толерирани.