ЗАТЛЪСТЯВАНЕТО  |  КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯ

В Дубай предлагат камилски сандвич за здравословно хранене

Автор: хранителни стоки- доставка  |  Дата: 4.11.2014 11:29

Дори не знаех, че съществува такъв тип храна.Не знаех, че убиват камилите и от тях отново се възползват от месото им.Не бих искала да пробвам по добро нещо.Дали е здравословно не знам.Месото им едва ли има много мазнини, по скоро да е месесто и мускулесто, трудно за дъвчене.На картинката изглежда като сандвич най- обикновен.Статията вие доста интересна и се радвам, че ни пишете.Като цена не е много евтин.Имайки предвид, че мъжете с един такъв не знам дали ще могат да се нахранят.Това си е над седем лева наши пари.

Автор: оферта Дубай 2014  |  Дата: 5.03.2014 17:53

Дори не знаех, че там използват често за храна месо от камила и ми се струва малко неприятно ,може би е доста вкусно но лично аз не знам дали бих опитала подобен сандвич, тъй като ми е жал заради самите животни..Благодаря за тази невероятна статия и информация която ни давате и дано по често да пишете.Дубай е страна в която всеки ден има големи новости ,развива се с пълни сили.Като цена сандвичът не е много скъп, дори малко ме учудва кажи речи малко над 7 лева наши.Блога ви е един от често посещаемите .

НАПИШИ КОМЕНТАР:
* ИМЕ: E-MAIL:
* КОМЕНТАР:
  * КОД ЗА СИГУРНОСТ:   Въведете кода от картинката: security code

* Полетата маркирани със звезда са задължителни. Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван публично.

Тъй като бихме искали форумът да е място за честни, откровени и интересни мнения, най-любезно молим да използвате учтив и неагресивен тон в постингите си.
Всяко мнение, което подтиква към расова или полова ненавист, към тероризъм, както и написаното на вулгарен език, ще бъде изтривано веднага. Откровени рекламни съобщения, особено тези с поставени хиперлинкове без никаква връзка с обсъжданите теми, ще бъдат квалифицирани като спам и няма да бъдат толерирани.