ИНТЕРЕСНО  |  КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯ

Как да се предпазим от грип и настинка?

27 октомври 2010 12:00 / Галин Петков | Коментари: 1 | » Коментирай | Обратно към новината
Автор: Никола  |  Дата: 14.06.2011 00:44

Горните съвети са добри, но не гарантират подминаване на простудни и вирусни заболявания. Ние хората винаги сме искали да има някакво мощно средство за предпазване от настинки и грип. Стопроцентова защита от тях се приписва само на Супермен. Но след време, дано да е по-скоро, всеки на планетата ще се чувства Супермен. Ще разберете защо. Има начин за усилване на имунната система до нейния възможен максимум. Независимо как или с какво се храните, приемате или не витамини и други фактори насочени към усилване на имунитета. Аз съм казал сбогом завинаги на разни настинки, хреми, вируси, грипове и всичко от този род. Имам начин за предпазване от всичко това. Наричам го ИМУНИЗАТОР. Той държи настинките и гриповете далеч от мен. Аз съм човекът който не може да настине. Правя сутрин и вечер преди хранене едно много лесно упражнение. Аз съм недосегаем за настинки, а от там и за грипове. Имунизаторът ми може да спаси света от грипните епидемии и пандемии, които всяка година вземат много жертви. Умират стотици хиляди хора независимо от възрастта. Ще опиша моя уникален имунизатор само ако ми се плати за него. Той е най-великото откритие в човешката история, защото ще осигури непоклатимо здраве на всички хора и ще изтрие завинаги тази чума - грипът, от живота им. Затова той има много висока стойност. Все пак в него е спасението на света, на всички хора по Земята. Само си представете! Никога да не се разболяваш от грип. Даже от настинка. Свободно да живееш живота си на пълни обороти без да се притесняваш от неизбежността на поредния грип. Завинаги. Без лекарства и техните странични ефекти. Човешкото тяло ще бъде храм на здравето, една съвършена машина, осигурена с желязно здраве от вашата непробивема за настинки и вируси имунна система. Ще бъдете абсолютно здрави през целия си живот, а грипът ще е някакво остаряло понятие за болест от миналото.

НАПИШИ КОМЕНТАР:
* ИМЕ: E-MAIL:
* КОМЕНТАР:
  * КОД ЗА СИГУРНОСТ:   Въведете кода от картинката: security code

* Полетата маркирани със звезда са задължителни. Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван публично.

Тъй като бихме искали форумът да е място за честни, откровени и интересни мнения, най-любезно молим да използвате учтив и неагресивен тон в постингите си.
Всяко мнение, което подтиква към расова или полова ненавист, към тероризъм, както и написаното на вулгарен език, ще бъде изтривано веднага. Откровени рекламни съобщения, особено тези с поставени хиперлинкове без никаква връзка с обсъжданите теми, ще бъдат квалифицирани като спам и няма да бъдат толерирани.