ОБЕЗДВИЖВАНЕТО  |  КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯ

Рехабилитация след операция на коляното

25 октомври 2010 11:00 / Doctoronline.bg | Коментари: 7 | » Коментирай | Обратно към новината
Автор: Ани Киранова  |  Дата: 28.10.2021 09:45

Направена ми е артроскопия на скъсан менискус на коляно преди 2 дни.Бихте ли ми казали какви упражнения да правя в къщи и от кога за раздвижване.Предварително благодар

Автор: дарина  |  Дата: 9.04.2017 18:41

Преди месец ми смениха става на коляно ,до този момент нямам почти никаква сгъваемост .Чуствам коляното много вдървено.

Автор: Емилия Томова  |  Дата: 24.01.2016 21:00

На 7 декември 2015 ми оперираха капачка на коляното имам и шев на костите. Сама правя упражнения в къщи, свивам го леко. Предстои ми рехабилитация. Страх ме е, незная дали и след колко време ще мога да си свивам коляното и ще бъда ли пълноценна както преди?

Автор: Ивайло Танев  |  Дата: 22.04.2014 12:55

НИЕ СМЕ ФИРМА ЗАНИМАВАЩА СЕ С РЕХАБИЛИТАЦИОННО ОБОРУДВАНЕ. ОТДАВАМЕ CPM ТРЕНАЖОРИ (АРТРОМОТ) ПОД НАЕМ. ЗА КОНТАКТ 0893 466601 ИВО ТАНЕВ
ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ МОЖЕТЕ ДА НАМЕРИТЕ ТУК- http://adapt.bg/product/1890/cpm-aparat-artromot-za-dolen-kraynik-pod-naem.html

Автор: руска  |  Дата: 3.12.2012 19:43

и аз бих искала да разбера каква е рехабилитацията след артроскопия

Автор: Гергана Йотова  |  Дата: 29.11.2012 13:43

Преди 3 месеца ми оперираха коляното .Анестезия-спинална.Артроскопски портали.Оглед-Хипертрофия и хиперплазия на синовиална мембрана.Субтотална увреда на LCA.Лезия в заден рог и средна зона на латерален мениск с мениско-капсуларна сепарация.Направени сасубтотална медиална менисцектомия ;резекция на увредената част от LCA;резекция на увредената част от латерален мениск;обработка на хрущялните узури на медиален и латерален бедрени кондили и патела;ставен дебридман; Моля,напишете ми какви упражнения трябва да правя!!! Посещавах физиотерапия кинезетерапия в Асеновградската болница,но освен да ми се говори,че им досадих с моите посещения никакви подобряващи и полезни упражнения не ми се показаха.Да посетя платени центрове за възстановяване,нямам възможност.

Автор: Теменужка  |  Дата: 8.06.2011 17:53

Направена ми е артроскопия на скъсан менискус на коляно преди 6 дни.Бихте ли ми казали какви упражнения да правя в къщи и от кога за раздвижване.Предварително благодаря.

НАПИШИ КОМЕНТАР:
* ИМЕ: E-MAIL:
* КОМЕНТАР:
  * КОД ЗА СИГУРНОСТ:   Въведете кода от картинката: security code

* Полетата маркирани със звезда са задължителни. Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван публично.

Тъй като бихме искали форумът да е място за честни, откровени и интересни мнения, най-любезно молим да използвате учтив и неагресивен тон в постингите си.
Всяко мнение, което подтиква към расова или полова ненавист, към тероризъм, както и написаното на вулгарен език, ще бъде изтривано веднага. Откровени рекламни съобщения, особено тези с поставени хиперлинкове без никаква връзка с обсъжданите теми, ще бъдат квалифицирани като спам и няма да бъдат толерирани.