НОВИНИ

„Актавис“ предлага нови решения за повишаване на имунитета

21 януари 2010 11:03 | Коментари: 0
„Актавис“ предлага нови решения за повишаване на имунитета

Изследване на акули разкри, че те не боледуват от инфекциозни и злокачествени заболявания и раните им заздравяват два пъти по-бързо от тези на човека. Това се дължи на факта, че в организма на акулите се съдържат големи количества от т.нар. алкоксиглицероли.

Предисторията на тези открития започва още през XVIII век, когато за първи път норвежки рибари откриват, че маслото от черен дроб на акула ускорява заздравяването на кожната тъкан и помага за по-бързото възстановяване от тежки и продължителни заболявания. Друг морски народ – японците, също се възползват от чудодейните свойства на маслото от черен дроб на акула. Те го наричат „самедауа“, което в превод означава панацея.

В началото на 20. век науката за първи път се произнася относно забележителните свойства на рибеното масло от черен дроб на акула. Основен принос за това имат двама японски учени, които откриват липиди, различаващи се от обичайните мастни вещества. През 60-те години задълбочени изследвания на алкоксиглицеролите провеждат шведските учени Халгрен и Ларсон, които откриват поразителните сходства на съставките на маслото от черен дроб на акула, майчиното мляко и костния мозък.

Фармацевтичната компания „Актавис“ съчета постиженията на съвременната наука, новите технологии и мъдростта на морските народи, за да създаде 100% натурално рибено масло от черен дроб на акула.

„АктаВит Акула“ е най-богатият естествен източник на алкоксиглицероли. В човешкия организъм те се образуват в много малки количества в кръвотворните органи и са ключов елемент в майчиното мляко. По една-две капсули дневно „АктаВит Акула“ се препоръчват като профилактика. Алкоксиглицеролите подсилват естествената защита на кърмачетата срещу инфекции, докато се развие напълно имунната им система.

Имат силен имуномодулиращ ефект, повишавайки имунната защита срещу вирусни, бактериални и гъбични инфекции. Алкоксиглицеролите, основна съставка на „АктаВит Акула“, проявяват мощно антиоксидантно действие, като елиминират токсичните свободни радикали в организма, които са резултат от замърсен въздух, цигарен дим, някои храни, инфекциозни заболявания, радиация и неблагоприятни ефекти от лъчетерапия. Те потискат продукцията на раковите клетки и намаляват възможността им да обхванат здравата тъкан.

Във всяка капсула „АктаВит Акула“ в опаковка от 1000 мг на фармацевтичната компания „Актавис“ се съдържат 200 мг алкоксиглицероли. По една капсула „АктаВит Акула“ дневно се препоръчва като профилактика или успоредно с лечението на често повтарящи се инфекции при възрастни и деца (грип, простуда, херпес), за възстановяване на тъканите (бавно заздравяващи рани, дерматити, акне), състояния на стрес и умора, преди, по време на и след лъчетерапия и химиотерапия, злокачествени заболявания, автоимунни заболявания (ревматоиден артрит, псориазис).

Препоръчителният курс за профилактика и като добавка към лечението е 30 дни. „АктаВит Акула“ е 100% натурален продукт, добавка към храната, която можете да комбинирате и с останалите рибени масла от серията витамини и хранителни добавки на „Актавис“: Омега-3 форте и рибено масло от черен дроб на треска.

Опции: Изпрати на приятел, Абонирай се за дума
Сподели:
Novinite.bg
Виж коментари (0)   |   » Коментирай
СВЪРЗАНИ СТАТИИ
ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ
Няма коментари
НАПИШИ КОМЕНТАР:
* ИМЕ: E-MAIL:
* КОМЕНТАР:
  * КОД ЗА СИГУРНОСТ:   Въведете кода от картинката: security code

* Полетата маркирани със звезда са задължителни. Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван публично.

Тъй като бихме искали форумът да е място за честни, откровени и интересни мнения, най-любезно молим да използвате учтив и неагресивен тон в постингите си.
Всяко мнение, което подтиква към расова или полова ненавист, към тероризъм, както и написаното на вулгарен език, ще бъде изтривано веднага. Откровени рекламни съобщения, особено тези с поставени хиперлинкове без никаква връзка с обсъжданите теми, ще бъдат квалифицирани като спам и няма да бъдат толерирани.
ОЩЕ ОТ НОВИНИ:

Ако сте необвързани: 6 идеи за приятно прекарване на Свети Валентин

13.02.2025 (Коментари: 0)

Свети Валентин е ден, който празнуваме романтичната любов между двама души, но кой казва, че необвързаните не могат да участват в празника със същия ентусиазъм и радост?В действителност, 14 февруари може да бъде перфектният ден да отпразнувате любовта към » Прочети

Никога не вземайте нищо от гробища! Ето защо

13.02.2025 (Коментари: 0)

Гробищата от векове са обвити в мистерия и суеверия, като едно от най-разпространените вярвания е, че вземането на предмети от това място може да доведе до нежелани последици. » Прочети

Линда пусна бонбони на промоция за Св. Валентин - 3 бр. за 8 лв.

13.02.2025 (Коментари: 0)

По случай Деня на влюбените сладкарница "Амели", собственост на съпругата на Кирил Петков - Линда пусна подаръчни кутии с бонбони. » Прочети

Индийски хороскоп за периода от 13 до 28 февруари за всички зодии

13.02.2025 (Коментари: 0)

"Отдaвнa ли мечтaете зa стрaхoтнoтo бягствo? Твoят чaс дoйде! Втoрaтa пoлoвинa нa февруaри ще ви дaде усещaне зa лекoтa, незaвисимoст и свoбoдa. » Прочети

Най-добрите продукти за потискане на апетита

12.02.2025 (Коментари: 0)

Много хора търсят начини да поддържат тегло или да отслабнат без строги диети. » Прочети

Наближава Прошка: Какво задължително се прави?

12.02.2025 (Коментари: 0)

Един от най-големите празници в пролетния календар безспорно е Сирни Заговезни , който се почита и празнува във всички кътчета на България. » Прочети

От днес: Три зодии стават богове на късмета през идните 25 години

12.02.2025 (Коментари: 0)

Известният астролог Василиса Володина сподели своята прогноза за следващите години, като подчерта кои зодии ще изпитат най- голям успех и щастие през следващите десетилетия. » Прочети

Тази подправка подобрява работата на мозъка

11.02.2025 (Коментари: 0)

Ендокринологът Екатерина Янг препоръчва добавяне на къри към храната. » Прочети

Защо и колко време да киснем ядките преди консумация?

11.02.2025 (Коментари: 0)

Диетолозите силно препоръчват накисването на ядките преди консумация. » Прочети