Как да подобрим вкуса на спермата?

15 юни 2012 12:00 / Екип на Doctoronline.bg | Коментари: 8
Как да подобрим вкуса на спермата?
/ © healthypro.org

Много жени се чувстват страхотно, когато техният любим еякулира в устата им. Други не могат и да си представят това и не биха го приели добре. Във всеки случай двойката намира решение – било то приемане и поглъщане или използване на презерватив, за да остане всичко в него.

Защо жените отказват да вкусят спермата, когато повечето мъже намират това за особено възбуждащо? Според психолога Майкъл Кастелман и публикациите му в сайта All About Sex някои жени се страхуват от самата сила на еякулацията. Други не харесват вкуса на спермата. А трети се страхуват от болести, които могат да се предадат по този начин.

Жените, които се страхуват от силата на еякулацията, могат веднага да бъдат успокоени. Еякулацията не би могла да ви нарани. Усещането за еякулация в устата е същото, както при притискането в устата на един чери домат.

Вкусът на еякулата е по-сложен въпрос. Според уролозите вкусът не може да се промени, той е еднакъв независимо какво е храненето на мъжа, тъй като спермата е продукт на жлези, секретиращи строго определени вещества. Спермата съдържа 96% вода, а също сперматозоиди, фруктоза, витамин С, натриев бикарбонат, различни протеини и ензими, магнезий, фосфор, натрий и цинк. Може да е гадно, но все пак не е отровно.

Интересно е мнението на порноактрисата Ани Спринкъл, според която  вкусът варира в зависимост от храненето на мъжа. Тя твърди, че яденето на плодове и пиенето на плодови сокове няколко часа преди секс подобрява значително вкуса. А пушенето, алкохола, месото  правят спермата неприятна на вкус. По интернет форумите се потвърждава това мнение. „Натрупалите опит“ препоръчват плодовите сокове за подобряване на вкуса, особено ябълков и сок от ананас. Като влошаващи вкуса на спермата се посочват месата, млечните продукти, пържените храни, кафето, алкохола и цигарите.

Като цяло би било добре мъжете да помислят сериозно как да подобрят вкуса на спермата си. В крайна сметка се оказва, че трябва да ядат повече плодове и зеленчуци, да не пушат, да не пият алкохол, да се хранят здравословно, а какво по-хубаво от това за здравето им изобщо?!

Етикети: сперма, вкус, секс
Опции: Изпрати на приятел, Абонирай се за дума
Сподели:
Novinite.bg
Виж коментари (8)   |   » Коментирай
СВЪРЗАНИ СТАТИИ
ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ
Автор: cgfxfoxmnoz  |  Дата: 12.08.2012 07:07

2d7CN2 , [url=http://vuqkcjmqgamy.com/]vuqkcjmqgamy[/url], [link=http://axwzhetpkrqb.com/]axwzhetpkrqb[/link], http://pdayowyijopy.com/

Автор: ksftjggi  |  Дата: 12.08.2012 01:36

JOTqrw <a href="http://kyzdimmdxngw.com/">kyzdimmdxngw</a>

Автор: Atuko  |  Дата: 11.08.2012 03:50

Good to see a tanelt at work. I can't match that.

Автор: nkyyli  |  Дата: 15.07.2012 06:17

hexEcu , [url=http://pzanriavadjg.com/]pzanriavadjg[/url], [link=http://eqtxcerlafpm.com/]eqtxcerlafpm[/link], http://yauwfdriydjp.com/

Автор: qfpmfkltylu  |  Дата: 15.07.2012 01:09

Fn02U9 <a href="http://djcwjtfttdan.com/">djcwjtfttdan</a>

Автор: dfxwafqbzm  |  Дата: 14.07.2012 16:33

NFYK9u , [url=http://ezrcawajzjdw.com/]ezrcawajzjdw[/url], [link=http://hsmlwqrfsagc.com/]hsmlwqrfsagc[/link], http://ptpzgcrwxgks.com/

Автор: oklsrndszi  |  Дата: 13.07.2012 17:38

v0ELcg <a href=\"http://tclzwojtorrs.com/\">tclzwojtorrs</a>

Автор: Abbey  |  Дата: 12.07.2012 22:20

What a great resuorce this text is.

НАПИШИ КОМЕНТАР:
* ИМЕ: E-MAIL:
* КОМЕНТАР:
  * КОД ЗА СИГУРНОСТ:   Въведете кода от картинката: security code

* Полетата маркирани със звезда са задължителни. Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван публично.

Тъй като бихме искали форумът да е място за честни, откровени и интересни мнения, най-любезно молим да използвате учтив и неагресивен тон в постингите си.
Всяко мнение, което подтиква към расова или полова ненавист, към тероризъм, както и написаното на вулгарен език, ще бъде изтривано веднага. Откровени рекламни съобщения, особено тези с поставени хиперлинкове без никаква връзка с обсъжданите теми, ще бъдат квалифицирани като спам и няма да бъдат толерирани.
ОЩЕ ОТ СЕКС:

Секс съвети за мъже

20.02.2017 / Екип на Doctoronline.bg (Коментари: 5)

Жените обикновенно знаят какво искат в леглото и могат да го кажат по-добре от цял наръчник за секс. » Прочети

Повишете семейното либидо

24.11.2016 / Екип на Doctoronline.bg (Коментари: 1)

Либидо е много крехко нещо. » Прочети

Неща, които засилват желанието за секс при мъжете

23.11.2016 (Коментари: 1)

Оказва че, че желанието за секс при мъжете не зависи само от партньорката. » Прочети

Брачните двойки правят секс по 58 пъти в годината

Женените двойки правят секс средно по 58 пъти в годината, изчислиха американски специалисти.

» Прочети

Учени препоръчват по 30 минути целуване на ден

31.01.2013 (Коментари: 1)

С наближаването на Свети Валентин двойките започват все повече да се двоумят какъв материален подарък да купят на своята половинка.

» Прочети

Секс за по-добър имунитет

29.01.2013 (Коментари: 6)

Сексът повишава имунитета. » Прочети

10 невероятни факта за секса

12.12.2012 (Коментари: 4)

Изследователи от Великобритания откриха десетте най-невероятни факта за интимния живот на мъжете и жените, предаде БГНЕС.

» Прочети

Мъжете с широка челюст изневеряват повече

Мъжете с широка челюст, квадратна брадичка и изпъкнало чело са по-склонни към изневяра, показва ново проучване на австралийски изследователи.

» Прочети

Здрави венци за качествен секс

Здравите венци намаляват риска при мъжете от еректилна дисфункция, показва ново изследване на турски учени.

» Прочети

Най-много бебета се зачевали на 11 декември

Най-много бебета се зачеват на 11 декември, показва изследване сред гражданите на Великобритания на сайта Lovehoney – най-големия онлайн портал за продажба на сексиграчки.

» Прочети