НОВИНИ

Когато сексът не върви (коментар по анкетата на DoctorOnline)

16 май 2012 12:00 / Екип на Doctoronline.bg | Коментари: 1
Когато сексът не върви (коментар по анкетата на DoctorOnline)
/ © canadasrock.ca

Пламенна любов и страхотен секс – така описват повечето хора идеала си за успешна връзка. Но когато „сексът не върви“? Какво правят хората?

Желанието за секс и нуждата от интимна близост са генетично заложени, т.е. липсата на секс е като жаждата и глада, а лошият секс е като пиенето на замърсена вода и яденето на развалена храна.

Проведохме анкета на нашия сайт, в която ви попитахме „Има ли виновен, когато сексуалният живот не върви?“. Своето мнение дадоха 31 наши читатели. 65% от тях смятат, че вина за трудностите в секса имат И ДВАМАТА партньори. И смея да кажа, че това наистина е преобладаващото мнение на хората в обществото като цяло. Доколко сме склонни да направим първата крачка за подобряване на ситуацията, е друг въпрос. По-скоро хората предпочитат да приемат, че нещата не вървят, да си разделят вината и да погледнат в друга посока. Дали ще се посвети на работата, на децата или на друг партньор, всеки решава сам, доколкото няма ограничаващи фактори.

Малко са хората, които смятат, че вината носи само ЖЕНАТА (около 6%) или само МЪЖЪТ (около 3%), и то защото не могат да доставят търсеното от партньора им удоволствие. Позволявам си да не се съглася. Когато говорим за връзка, нужни са двама и те са с еднакви права и задължения, колкото и сухо да звучи. И колкото и странно да е, сексът не е проста работа – искат се умения, наблягайте на практиката, по-малко на четенето и умуването по въпроса.

В този дух са отговорили и около 10% от участниците. Те смятат, че за да не върви в леглото, единият го „мързи“. Било то мъжа, който безразлично си лежи и си гледа телевизия, или жената, която е замислена какво да сготви утре, т.е. единият не е „в настроение“. Дали другият ще успее да разпали страстта и желанието, е  въпрос на това колко първия го „мързи“ и доколко партньорът му е „мотивиран“.

Изводът от нашата минианкета: Нека не търсим виновен и нека не ни мързи, а да се отдадем на партньора така, както бихме искали и той да постъпи с нас. Това би трябвало да е успешна рецепта. Очакваме вашите мнения!

Опции: Изпрати на приятел, Абонирай се за дума
Сподели:
Novinite.bg
Виж коментари (1)   |   » Коментирай
СВЪРЗАНИ СТАТИИ
ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ
Автор: Andrew  |  Дата: 2.09.2021 16:53

Moje ime je Andrew iz Londona
Jaka i moćna ljubavna afera osvojila je vaše bivše leđa. Odlučio sam provesti cijeli dan online samo da bih bio siguran da mnogi ljudi mogu pročitati ovo svjedočanstvo o dr.pellar, koji je snažan čarobnjak, nakon što je moja žena napustila, bio sam tako usamljen isti dan Pogledajte oko mreže za savjet o odnosima, nikada nisam znao da je to mapa puta koja bi osigurala povratak moje žene. Nakon što sam čitao mnogo savjeta o tome kako bolje obnoviti moj odnos, saznao sam da dr.pellar ima više preporuka od drugih pisanja, pa s tim na umu, odlučio sam da je dr.pellar prava osoba koja može pomoći da dobije svoju ženu leđa. Kontaktirao sam Dr.pellar kroz njegove informacije, koje sam vidio na internetu, i bio sam tako sretan što sam odlučio raditi s dr.pellar jer je njegov rad bio 100% savršen, a čarolije su brzo doveli moju ženu. Također možete kontaktirati Dr.pellar za pomoć odmah e-mail drpellar@gmail.com

НАПИШИ КОМЕНТАР:
* ИМЕ: E-MAIL:
* КОМЕНТАР:
  * КОД ЗА СИГУРНОСТ:   Въведете кода от картинката: security code

* Полетата маркирани със звезда са задължителни. Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван публично.

Тъй като бихме искали форумът да е място за честни, откровени и интересни мнения, най-любезно молим да използвате учтив и неагресивен тон в постингите си.
Всяко мнение, което подтиква към расова или полова ненавист, към тероризъм, както и написаното на вулгарен език, ще бъде изтривано веднага. Откровени рекламни съобщения, особено тези с поставени хиперлинкове без никаква връзка с обсъжданите теми, ще бъдат квалифицирани като спам и няма да бъдат толерирани.
ОЩЕ ОТ НОВИНИ:

Ето кои са храните срещу бръчки по лицето

23.04.2024 (Коментари: 0)

Консумацията на храни, които повишават съдържанието на колаген, може да помогне за подобряване на здравината на кожата и по този начин да изглади бръчките по лицето, казва лекарят Дейв Райли. » Прочети

Знаете ли зaщo нe ce пpaзнувa 40-гoдишнинa?

23.04.2024 (Коментари: 0)

Хoрaтa oбичaт дa вярвaт в cуeвeрия. » Прочети

Розова луна: Пълнолунието в Скорпион на 23 април ни дава шанс за изцеление

23.04.2024 (Коментари: 0)

На 23 април ни очаква пълнолуние в знака на зодия Скорпион. » Прочети

Ето кои са най-страстните мъже в зодиака

23.04.2024 (Коментари: 0)

Каквито и любовни истории да чувате от мъжете, често пъти те могат да са преувеличени. » Прочети

КНСБ: За една година сумата за издръжка на едно домакинство се е увеличила с 4,5%

22.04.2024 (Коментари: 0)

КНСБ представи цените и издръжката на живот у нас за първите три месеца на 2024 г. » Прочети

Лили на 90: Ванга предрекла точния ден и час на смъртта й

22.04.2024 (Коментари: 0)

90-годишен юбилей на 24 април ще отпразнува примата на българската естрада Лили Иванова. » Прочети

Има ли пестициди в доматите? Ето как да разберем

22.04.2024 (Коментари: 0)

Много се говори за биохрани, пръскани или непръскани плодове и зеленчуци. » Прочети

Ето кои са най-верните мъже от зодиака

22.04.2024 (Коментари: 0)

Когато любовта ви връхлети, със сигурност едва ли първото нещо, което ви интересува е зодията на вашия потенциален партньор. » Прочети

Зеленият лук – букет от ползи за здравето

21.04.2024 (Коментари: 0)

Зеленият лук, често пренебрегван като проста гарнитура, е богат източник на основни хранителни вещества и съединения, които предлагат множество ползи за здравето. » Прочети