Кои са враговете на ерекцията?

30 януари 2012 11:00 | Коментари: 6
Кои са враговете на ерекцията?

Сексът е безспорно огромна част от нашия живот и когато нещо в него куца, това се отразява и на емоционалното ни здраве. За мъжа най-големият удар в това отношение е нарушената ерекция. Силната половинка не се чувства достатъчно силна, ако мъжкото му достойнство му изневерява и не му служи вярно. За еректилната дисфункция има много причини. Вижте кои са най-честите убийци на ерекцията при здрави мъже.

Депресията е една от най-честите причини за нарушена ерекция сред здрави мъже. Намаленият интерес към живота, ниската самооценка и цялостното лошо настроение няма как да подминат и сексуалния живот.

Алкохол. Злоупотребата с алкохол също е честа причина за нарушена еректилна функция сред всяка възраст при мъжете. Ако обичате чашката и сте забелязали, че напоследък имате полови смущения, добре е да помислите за намаляване на алкохола.

Лекарства. Някои медикаменти, като например лекарствата за депресия, някои лекарства за сърдечносъдови заболявания и др. Потискат еректилната функция. Ако скоро сте започнали ново лечение и забележите подобен страничен ефект, консултирайте се с вашия лекар дали не се дължи на новата ви терапия и ако е възможно, променете я.

Стрес. Болестта на модерния човек. Повечето от нас живеят в напрежение, под истински стрес в работата, а понякога и у дома. Липсата на пари, липсата на време, напрегнатите отношения често са причина за лошия сексуален живот.

Ярост. Агресия. Ако отношенията ни с партньора са лоши, обтегнати, то неизбежно и сексуалният ни живот ще пострада. Дори моментно нещата да са изгладени, ако помежду ви има стаено напрежение, то сексът неизбежно страда.

Страх. Той е генератор на голямо вътрешно напрежение и понякога на голяма доза негативни емоции. Ако очаквате нещо със страх, ако има фактор, който буквално „трови“ живота ви, сексът често става мираж.

Наднормено тегло. Наднорменото тегло често върви ръка за ръка с увредените кръвоносни съдове, а както всички знаем, ерекцията е именно това – процес на изпълване с кръв.

Не харесвате тялото си. Това обикновено е проблем на жените, но и някои мъже се смущават от телата си. Някои физически дефекти, неподдържаната фигура, лошата кожа или друга причина могат да предизвикат дискомфорт от събличането и липса на удоволствие от сексуален контакт с партньора.

Преяждате. След обилно нахранване сексът често е тежко и дори досадно занимание. Опитайте да се наслаждавате на сексуалните си контакти, преди да похапнете обилно.

Опции: Изпрати на приятел, Абонирай се за дума
Сподели:
Novinite.bg
Виж коментари (6)   |   » Коментирай
СВЪРЗАНИ СТАТИИ
ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ
Автор: Пепо  |  Дата: 27.10.2017 12:11

Ползвал ли е някой https://vigour300.net/ ? Ако да, има ли файда или е тотален боклук???????

Автор: kxheypsja  |  Дата: 16.02.2012 15:16

aZlzme , [url=http://xjqgptiqvlig.com/]xjqgptiqvlig[/url], [link=http://zyzvtdmkkrgs.com/]zyzvtdmkkrgs[/link], http://kyxpnfogqwub.com/

Автор: pwlafepgoy  |  Дата: 14.02.2012 21:14

wfcfx8 <a href="http://txmrwtpwkmdh.com/">txmrwtpwkmdh</a>

Автор: cmpunte  |  Дата: 14.02.2012 15:00

W4CRVU , [url=http://rmojpwymqzzj.com/]rmojpwymqzzj[/url], [link=http://ecssjzyhohfr.com/]ecssjzyhohfr[/link], http://hgvzafhlwibp.com/

Автор: fgehrcl  |  Дата: 13.02.2012 11:45

eQWor9 <a href="http://hsrqzqfokyhe.com/">hsrqzqfokyhe</a>

Автор: Steven  |  Дата: 12.02.2012 21:55

Going to put this atrcile to good use now.

НАПИШИ КОМЕНТАР:
* ИМЕ: E-MAIL:
* КОМЕНТАР:
  * КОД ЗА СИГУРНОСТ:   Въведете кода от картинката: security code

* Полетата маркирани със звезда са задължителни. Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван публично.

Тъй като бихме искали форумът да е място за честни, откровени и интересни мнения, най-любезно молим да използвате учтив и неагресивен тон в постингите си.
Всяко мнение, което подтиква към расова или полова ненавист, към тероризъм, както и написаното на вулгарен език, ще бъде изтривано веднага. Откровени рекламни съобщения, особено тези с поставени хиперлинкове без никаква връзка с обсъжданите теми, ще бъдат квалифицирани като спам и няма да бъдат толерирани.
ОЩЕ ОТ СЕКС:

Секс съвети за мъже

20.02.2017 / Екип на Doctoronline.bg (Коментари: 5)

Жените обикновенно знаят какво искат в леглото и могат да го кажат по-добре от цял наръчник за секс. » Прочети

Повишете семейното либидо

24.11.2016 / Екип на Doctoronline.bg (Коментари: 1)

Либидо е много крехко нещо. » Прочети

Неща, които засилват желанието за секс при мъжете

23.11.2016 (Коментари: 1)

Оказва че, че желанието за секс при мъжете не зависи само от партньорката. » Прочети

Брачните двойки правят секс по 58 пъти в годината

Женените двойки правят секс средно по 58 пъти в годината, изчислиха американски специалисти.

» Прочети

Учени препоръчват по 30 минути целуване на ден

31.01.2013 (Коментари: 1)

С наближаването на Свети Валентин двойките започват все повече да се двоумят какъв материален подарък да купят на своята половинка.

» Прочети

Секс за по-добър имунитет

29.01.2013 (Коментари: 6)

Сексът повишава имунитета. » Прочети

10 невероятни факта за секса

12.12.2012 (Коментари: 4)

Изследователи от Великобритания откриха десетте най-невероятни факта за интимния живот на мъжете и жените, предаде БГНЕС.

» Прочети

Мъжете с широка челюст изневеряват повече

Мъжете с широка челюст, квадратна брадичка и изпъкнало чело са по-склонни към изневяра, показва ново проучване на австралийски изследователи.

» Прочети

Здрави венци за качествен секс

Здравите венци намаляват риска при мъжете от еректилна дисфункция, показва ново изследване на турски учени.

» Прочети

Най-много бебета се зачевали на 11 декември

Най-много бебета се зачеват на 11 декември, показва изследване сред гражданите на Великобритания на сайта Lovehoney – най-големия онлайн портал за продажба на сексиграчки.

» Прочети