НОВИНИ

Вижте кои са зодиите, удрящи джакпота през май

7 май 2023 09:00 | Коментари: 0
Вижте кои са зодиите, удрящи джакпота през май

Хороскопът за май 2023 г. на известните астролози разкрива какви изпитания е подготвила Съдбата за представителите на всеки знак от Зодиака. 

Според тях месецът няма да е най-лесният период в живота на представителите на всички зодии. Той бележи началото на драматични промени. Мнозина ще се простят с обичайния си начин на живот и пред тях ще възникнат задачи, които изискват максимално внимание и бързо решаване.  

Представителите на повечето зодии ще пътуват по служебни и лични въпроси. Очакват се и премествания в резултат на решаване на жилищни проблеми. Това може да е свързано както със закупуването на нов дом, така и с подобряване на съществуващите условия.

Отдавна е известно, че за да вървят нещата добре, най-важните задачи трябва да се планират само в благоприятните дни, които през май са 1, 2, 18, 29 и 31. В тях късметът ще е с вас във всички области и всички начинания ще завършат добре.

Прекомерната предпазливост няма да ви навреди в неблагоприятните дни, които за май са 5, 7, 15, 19 и 21. На тези дати не е препоръчително да планирате медицински интервенции и големи финансови операции. Рискът да допуснете сериозна грешка през този период е твърде голям.

Астролозите подчертават, че месец май винаги се превръща във финансово неблагоприятен период. И този път ситуацията няма да е много по-различна.

Представителите на целия зодиакален кръг се надяват на допълнителни приходи, но астролозите не обещават увеличение на заплатите или появата на допълнителни източници на доходи. Освен това специалистите съветват да внимавате с парите, като избягвате ненужните покупки.  

На успех в кариерата могат да се надяват представителите на зодиите Козирог, Рак, Скорпион и Водолей, за които звездите са подготвили приятна изненада. Не е изключено скорошно повишение или преместване на по-достойна позиция.

Но дори представителите на тези знаци не трябва да се надяват на бързо подобряване на финансовото състояние. За да се придвижат по-бързо по кариерната стълбица, ще се наложи да работят повече и по-често да поемат инициатива.

По отношение на здравето, астролозите казват, че както жените, така и мъжете от целия зодиакален кръг ще трябва да следят внимателно своето състояние. Възможни са здравословни проблеми, тъй като организмът е все още отслабен след зимата, което прави имунната система податлива на външни фактори. 

За да ускорите процеса на възстановяване, трябва да обърнете внимание на диетата си и начина си на живот. Пресните плодове и зеленчуци могат да попълнят запасите от витамини и полезни микроелементи, както и да стабилизират храносмилателната система.

Представителите на въздушните стихии, които вече са на 40 години, е добре да преминат медицински преглед. Това ще помогне за разкриването на скритото заболяване.

Ето какви изненади са подготвили звездите на всеки знак от Зодиака през май според прогнозата на известните астролози:

Овен

Задава се месец на нови открития и значителни промени в личния живот. Представителите на знака ще трябва да бъдат подготвени не само за добри новини, но и за сериозни разочарования. Може да се наложи да преразгледат отношението си към живота и конкретни събития.

Телец

Цялото внимание на Телците ще бъде насочено към хора, които до този момент не познават. 

Представителите на знака активно ще общуват с тях и ще установяват контакти. За мнозина този вид дейност ще бъде новост и необичайно преживяване.

Близнаци

За представителите на този въздушен знак май ще бъде благоприятен месец, който ще им донесе големи възможности. Те ще трябва само правилно да се възползват от тези случаи.

Астролозите предупреждават, че е възможно да се сблъскат с опасни ситуации, затова е важно да подхождат внимателно към всичко.

Рак

Раците не трябва да се съмняват. Това е моментът да действат уверено. Само като рискуват, представителите на този знак ще успеят в бизнеса.

Източник: fitwell.bg

Опции: Изпрати на приятел, Абонирай се за дума
Сподели:
Novinite.bg
Виж коментари (0)   |   » Коментирай
ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ
Няма коментари
НАПИШИ КОМЕНТАР:
* ИМЕ: E-MAIL:
* КОМЕНТАР:
  * КОД ЗА СИГУРНОСТ:   Въведете кода от картинката: security code

* Полетата маркирани със звезда са задължителни. Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван публично.

Тъй като бихме искали форумът да е място за честни, откровени и интересни мнения, най-любезно молим да използвате учтив и неагресивен тон в постингите си.
Всяко мнение, което подтиква към расова или полова ненавист, към тероризъм, както и написаното на вулгарен език, ще бъде изтривано веднага. Откровени рекламни съобщения, особено тези с поставени хиперлинкове без никаква връзка с обсъжданите теми, ще бъдат квалифицирани като спам и няма да бъдат толерирани.
ОЩЕ ОТ НОВИНИ:

Пухкав козунак на конци по рецептата на баба

В навечерието сме на един от най-големите и светли християнски празници - Възкресение Христово. » Прочети

Късметлийските дни през май за всяка зодия

Овен (21 март-20 април)Енергията на този месец благоприятства добрите дела, така че намерете възможност да помогнете на тези, които се нуждаят от вашата подкрепа. » Прочети

Велики четврътък - най-важният ден от Страстната седмица. Какво НЕ се прави

Велики четвъртък, най-важният ден от Страстната седмица и първият преди празника Възкресение Христово, в който според традицията се боядисват яйца. » Прочети

Защо да ядем лешници?

Навремето основателят на Османската империя препоръчвал на войниците си да консумират лешници преди битки, вярвайки, че те подпомагат силите им. » Прочети

Да тичаш назад: Полезно ли е, или е само мода?

Твърди се, че бягането назад облекчава болките при остеоартрит и подобрява координацията на тялото. » Прочети

Ретраграден Плутон от днес до 12 октомври: Какво ни носи?

Най-малката и най-влиятелна планета на Слънчевата система става ретроградна на 1 май, сигнализирайки за период на връщане към това, което е било от значение за вас през януари 2024 г. » Прочети

Велика сряда: Какво повелява традицията на този ден

В деня на Светата и Велика сряда се припомня едно от последните събития преди спасителните за нас страдания на Господ: за многоценното миро, което в искреното си разкаяние една грешница изляла върху главата на Спасителя (Мат. » Прочети

Как се носи Мълчана вода за Велики вторник

30.04.2024 (Коментари: 0)

Празничният календар на българите е резултат от смесването на езически и християнски традиции и обичаи. » Прочети

Най-скъпият зеленчук на света - уасаби: Как до го използваме?

30.04.2024 (Коментари: 0)

Зеленчуци, който не яде, той голям не ще да порасте. » Прочети