НОВИНИ

Как да планирате дните от седмицата според енергията на планетите?

8 декември 2022 09:00 | Коментари: 0
Как да планирате дните от седмицата според енергията на планетите?

Всеки ден от седмицата се свързва с определена планета. И не само – всеки ден от седмицата е подходящ за определени дейности, които са подкрепяни от енергията на съответната планета. Научете как е най-подходящо да планирате седмицата си спрямо планетарните влияния.

Понеделник – Луна

Понеделник е денят на Луната. Луната в астрологията представлява нашата интуиция и нашите емоции. Нашето най-съкровено кътче. Ето защо понеделник е подходящ ден за припознаване на емоциите, нуждите и желанията. Първият ден от седмицата също така е време, в което човек трябва да се погрижи по някакъв начин за себе си. Подходящо е още за креативни занимания, писане в дневник и медитация. Не е изключено понеделник човек да има по-силна връзка със своята интуиция и би било полезно да я следва.

Вторник – Марс

Вторник се управлява от планетата Марс. Марс се свързва с действието и енергията, която задвижва човек. Вторник репрезентира куража, необходим за преследване на целите, които сме си поставили и желанията, които имаме. Вторник е подходящ ден за започване на нещо ново, за взимане на решения, за заявяване на ясна лична позиция, за влагане усилия в дадена цел, както и за физически дейности.

Сряда – Меркурий

Сряда е денят на Меркурий. Меркурий е планетата, свързана с комуникацията и начина на мислене. Умът е постоянно активен и търсещ нова информация. В сряда е подходящо да говорите пред повече хора, да решавате проблеми, да пишете, да правите планове и да си уговаряте срещи, да обменяте идеи с други хора и да се вглеждате в по-малките детайли.

Четвъртък – Юпитер

Четвъртък се управлява от Юпитер. Юпитер е планетата на късмета и разширението, ето защо в четвъртък позитивната енергия сякаш се увеличава и човек е в по-добро настроение. Четвъртък е подходящ ден за пътувания, за духовни практики, за изразяване на благодарност към хора и към живота като цяло, за вдъхновяващи разговори с близки и познати.

Петък – Венера

Петък е денят на Венера. Венера е планетата, носеща духа на любовта, удоволствията и креативността. В петък е особено подходящо да поглезите себе си с нещо, което ще ви накара да се почувствате по-добре, да се погрижите повече за външния си вид, да изразите/изкажете любовта си, да напишете любовно писмо, да накарате другите да се чувстват оценени, да излезете и да общувате с приятни хора.

Събота – Сатурн

Съботата е подвластна на Сатурн. "Строгата" планета Сатурн учи на отговорности и съзнателно полагане на усилия в дадена сфера, тя се свързва още с развиването на решителност и стабилна структура в самия човек. В събота е подходящо да си набелязвате краткосрочни и дългосрочни цели, да реорганизирате, да преразглеждате приоритетите си, да чистите дома си, да планирате предстоящата седмица.

Неделя – Слънце

Неделя е денят на Слънцето. Слънцето в астрологията се свързва с ядрото, същността на всеки човек, с топлина, щастие и виталност. Неделята символизира индивидуализма и истинността на всеки от нас. Последният ден от седмицата е подходящ за изразяване истинската същност, за забавления, за разходки навън, за усмивки, за смях и за почивка, съветват от rozali.com.

Източник: fitwell.bg

Опции: Изпрати на приятел, Абонирай се за дума
Сподели:
Novinite.bg
Виж коментари (0)   |   » Коментирай
ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ
Няма коментари
НАПИШИ КОМЕНТАР:
* ИМЕ: E-MAIL:
* КОМЕНТАР:
  * КОД ЗА СИГУРНОСТ:   Въведете кода от картинката: security code

* Полетата маркирани със звезда са задължителни. Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван публично.

Тъй като бихме искали форумът да е място за честни, откровени и интересни мнения, най-любезно молим да използвате учтив и неагресивен тон в постингите си.
Всяко мнение, което подтиква към расова или полова ненавист, към тероризъм, както и написаното на вулгарен език, ще бъде изтривано веднага. Откровени рекламни съобщения, особено тези с поставени хиперлинкове без никаква връзка с обсъжданите теми, ще бъдат квалифицирани като спам и няма да бъдат толерирани.
ОЩЕ ОТ НОВИНИ:

Пухкав козунак на конци по рецептата на баба

В навечерието сме на един от най-големите и светли християнски празници - Възкресение Христово. » Прочети

Късметлийските дни през май за всяка зодия

Овен (21 март-20 април)Енергията на този месец благоприятства добрите дела, така че намерете възможност да помогнете на тези, които се нуждаят от вашата подкрепа. » Прочети

Велики четврътък - най-важният ден от Страстната седмица. Какво НЕ се прави

Велики четвъртък, най-важният ден от Страстната седмица и първият преди празника Възкресение Христово, в който според традицията се боядисват яйца. » Прочети

Защо да ядем лешници?

Навремето основателят на Османската империя препоръчвал на войниците си да консумират лешници преди битки, вярвайки, че те подпомагат силите им. » Прочети

Да тичаш назад: Полезно ли е, или е само мода?

Твърди се, че бягането назад облекчава болките при остеоартрит и подобрява координацията на тялото. » Прочети

Ретраграден Плутон от днес до 12 октомври: Какво ни носи?

Най-малката и най-влиятелна планета на Слънчевата система става ретроградна на 1 май, сигнализирайки за период на връщане към това, което е било от значение за вас през януари 2024 г. » Прочети

Велика сряда: Какво повелява традицията на този ден

В деня на Светата и Велика сряда се припомня едно от последните събития преди спасителните за нас страдания на Господ: за многоценното миро, което в искреното си разкаяние една грешница изляла върху главата на Спасителя (Мат. » Прочети

Как се носи Мълчана вода за Велики вторник

30.04.2024 (Коментари: 0)

Празничният календар на българите е резултат от смесването на езически и християнски традиции и обичаи. » Прочети

Най-скъпият зеленчук на света - уасаби: Как до го използваме?

30.04.2024 (Коментари: 0)

Зеленчуци, който не яде, той голям не ще да порасте. » Прочети