НОВИНИ

Пет начина да удължиш удоволствието от секса

21 ноември 2022 12:00 | Коментари: 0
Пет начина да удължиш удоволствието от секса

Числата никога не лъжат! На повечето двойки им отнема от 5 до 10 минути, за да достигнат оргазъм. Как да удължиш удоволствието в леглото за него и за теб? Имаме пет ефективни трика в ръкава.

СЛЕДВАЙ ДЪХА СИПреждевременният оргазъм има много общо с това как ти и партньорът ти дишате. Учестеното дишане е един от сигналите за наближаваща сексуална "развръзка". Ако контролираш честотата на вдишванията и издишванията, ще можеш в точното време да започнеш да дишаш по-бавно и дълбоко. Тогава почти със сигурност ще удължиш желания ефект.

ИЗПОЛЗВАЙ ЕЗИКА СИЕдин хитър трик за удължаване на половия акт е използването на езика. Не, не става въпрос за орален секс или празни приказки. Чувстваш ли се готова да завършиш сексуалните си удоволствия? Прокарай езика си през горното небце зад зъбите. "Гъделичкането" почти сигурно ще забави за известно време приятната развръзка, а ти можеш да се наслаждаваш на процеса още по-дълго.

ПРАВИ ИНТИМНИ УПРАЖНЕНИЯДруг сигурен начин за удължаване на удоволствието и половия акт за теб е тренирането на мускулите на тазовото дъно с упражнения на Кегел. Класическата версия: в рамките на 10 секунди бързо стисни и разхлаби мускулите на влагалището, след което си направи почивка за същото време. Прави това упражнение по 3 серии няколко пъти на ден. Такова интимно физическо възпитание е полезно не само за удължаване на половия акт, но също така ще ти помогне и да се подготвиш за раждане, да възстановиш бързо тъканите след раждането, и е превенция на много възпалителни процеси в гениталната област.

СМЕНЕТЕ ПОЗАТАПравилно избраните сексуални пози също могат да забавят удоволствието. "Голямата троица" на свещените позиции: "мъж отгоре" (партньорът трябва да ограничи амплитудата и да забави ритъма на движение, да диша дълбоко и да стегне коремните мускули); "жена отгоре" (прост начин за удължаване на половия акт без допълнителен стрес, особено ако мъжът не заема легнало положение, а е полуседнал); позицията "настрани" (изисква най-малко физическо усилие от двамата партньори, достатъчно е само леко люлеене на тялото).

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ПРЕЛЮДИЯТАНай-нежният вариант на продължително удоволствие е продължителната любовна игра. Много партньори по време на секс са твърде страстни за собствената си възбудимост и искат да се възползват от ситуацията възможно най-бързо. В този момент (това важи особено за мъжете) те са нервни и тревожни, защото "всичко върви твърде добре" и не искат да губят ритъм. Важно е да си представите, че правенето на любов не е "маратон", а момент на релакс и удоволствие. Организирайте си романтична прелюдия един за друг, флиртувайте един с друг, дразни го, превърни случващото се в изкушаваща игра, в която всеки се наслаждава на преживяването и не се стреми към "финала". Тогава въпросът как да удължиш половия акт ще изчезне от само себе си.

Източник: cosmopolitan.bg

 

Източник: fitwell.bg

Опции: Изпрати на приятел, Абонирай се за дума
Сподели:
Novinite.bg
Виж коментари (0)   |   » Коментирай
ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ
Няма коментари
НАПИШИ КОМЕНТАР:
* ИМЕ: E-MAIL:
* КОМЕНТАР:
  * КОД ЗА СИГУРНОСТ:   Въведете кода от картинката: security code

* Полетата маркирани със звезда са задължителни. Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван публично.

Тъй като бихме искали форумът да е място за честни, откровени и интересни мнения, най-любезно молим да използвате учтив и неагресивен тон в постингите си.
Всяко мнение, което подтиква към расова или полова ненавист, към тероризъм, както и написаното на вулгарен език, ще бъде изтривано веднага. Откровени рекламни съобщения, особено тези с поставени хиперлинкове без никаква връзка с обсъжданите теми, ще бъдат квалифицирани като спам и няма да бъдат толерирани.
ОЩЕ ОТ НОВИНИ:

Ето кои са нещата в дома, блокиращи парите ви

27.04.2024 (Коментари: 0)

Кой не иска да има повече пари? Да се чувства по-стабилен и спокоен финансово? Всеки би го искал. » Прочети

Внимавайте с тези плодове - пречат на отслабването!

27.04.2024 (Коментари: 0)

Не всички плодове допринасят за бърза загуба на тегло и задържане на мечтаната фигура. » Прочети

Месечен хороскоп от Влад Рос за май

27.04.2024 (Коментари: 0)

Всеки иска да бъде подготвен за бъдещето. » Прочети

Eксперт: внорите бракове со по-щастливи

26.04.2024 (Коментари: 0)

Малко под половината от първите бракове, 45%, завършват с развод, но само 31% от вторите бракове се провалят. » Прочети

Министърът на образованието: Карантинираните паралелки от коклюш са под 0,3%

26.04.2024 (Коментари: 0)

Карантинираните паралелки от коклюш са под 0,3 процента за цялата страна и са по-малко от 100, работим много добре съвместно с Министерството на здравеопазването. » Прочети

Как да се справим със сенната хрема?

26.04.2024 (Коментари: 0)

Алергичният ринит, известен още като сенна хрема, е много повече от обикновено сезонно неразположение. » Прочети

Пролетна диета за всеки

26.04.2024 (Коментари: 0)

По това време на годината започваме да обръщаме особено внимание на фигурата си. » Прочети

Ето кои са късметлийските дни през май за всяка зодия

26.04.2024 (Коментари: 0)

Овен (21 март-20 април)Енергията на този месец благоприятства добрите дела, така че намерете възможност да помогнете на тези, които се нуждаят от вашата подкрепа. » Прочети

Какви са разликите между лимона и лайма?

25.04.2024 (Коментари: 0)

В готвенето на цитрусови плодове лимонът и лаймът се използват много често. » Прочети