Пътят на всяка жена, бореща се да има дете

23 декември 2016 17:30 / Екип на Doctoronline.bg | Коментари: 41
Пътят на всяка жена, бореща се да има дете

Това е изповедта на една жена, която е преживяла възможно най-ужасното нещо – дълги години искане да има дете и несполучливите опити.

Тя се казва Мари и е на 33 години в момента. Започна да желае бебе, когато беше на 25 години. С нейния приятел се почувстваха готови и започнаха да работят за бебче. Да, но след месеци усилия, резултат нямаше. Тогава започнаха да се питат какво става и се обърнаха към лекар. Всъщност не към един, започна порочен кръг от ходения по лекари, като всеки свиваше рамене, обявяваха нея за стерилна, а него за импотентен, казваха й, че е невъзможно да има деца и какви ли още не щуротии не й наговориха.

Тогава Мари се срина. Тя не спираше да иска да стане майка и не спираше да тича по доктори, да взима бабини илачи и да проклина Съдбата, че е била толкова жестока към нея. И въпреки това, тя продължаваше да вярва. Незнайно защо не беше изгубила вяра, макар че времето си минаваше, с приятеля й правеха редовно секс без презерватив, но не и не. Тя често си мислеше за това как някои жени забременяват по грешка, след това искат да го махат и нещата при тях стават толкова лесно, а при нея.. тя, която жадуваше да има детенце, просто не можеше. Струваше й се адски несправедливо това и не можеше да спре сълзите, които се ронеха от очите й.

Годините си минаваха, вече три години и двамата се бяха изтормозили с това, което винаги са си мислели, че ще стане най-лесно.

Един ден Мари срещна един приятел на баща й, който не беше виждала откакто беше малка. Когато разбра каква е работата, той й даде мъдър съвет, който промени живота й. Той не я плашеше, не й се караше, не изискваше нищо, а само й каза:

- Не се отчайвай,прекрасно момиче. Не си закъсняла. Просто си мисли за бебето, извикай го в съзнанието си, не спирай да го викаш мислено.. и в един момент то ще дойде.

Това звучеше много странно, но Мари реше да опита. Когато правеше секс с любимия, тя мислеше за всичките й емоции, но мислеше и колко много би искал след този акт тестът за бременност да е положителен. Минаха се месеци след този мъдър съвет. На осмия месец след съдбоносната среща, Мари беше бременна и не можеше да повярва. След близо 4 години ходене по мъките, тя щеше да стане майка. И тя, и бъдещия татко, не можеха да си намерят място от щастие, а мъдрия човек намериха и почерпиха подобаващо с огромна благодарност, която направи живота им много по-красив и смислен.

Мари роди на 29 години прекрасно момченце. Днес тя е на 33, той на 4 и е най-голямата радост в живота на мама и татко.

Тази история е за всички, които желаят да имат бебе, но не им се получава. Не се отчайвайте. Животът е чудо! Трябва да уцелите точното време и да не спирате да искате да станете родители!

Източник: jenite.bg

Опции: Изпрати на приятел, Абонирай се за дума
Сподели:
Novinite.bg
Виж коментари (41)   |   » Коментирай
СВЪРЗАНИ СТАТИИ
ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ
Автор: Verona  |  Дата: 6.04.2024 20:29

Добър ден на всички, искам всички да знаят за д-р Огунделе, страхотен заклинател, който ми върна приятеля (съпруга) в рамките на 24 часа със силите си, гаджето ми ме остави за 2 години, за да бъде с друга жена, миналата седмица бях запознах с д-р Огунделе, след работата му гаджето ми се върна у дома. Казах на д-р Огунделе, че ще споделя добрата новина, за да знаят хората за него, ако имате проблеми с връзката, живота или болестта, свържете се с него на неговия WhatsApp или Viber: +27638836445. Този човек е силен и истински. Неговият уебсайт: https://globalhelperman.wixsite.com/ogundeletempleofsolu

Съжалявам, ако този пост ви обижда, просто се опитвам да оценя човек, който донесе щастие на семейството, брака и работата ми.

Верона.

Автор: Verona  |  Дата: 6.04.2024 19:42

Добър ден на всички, искам всички да знаят за д-р Огунделе, страхотен заклинател, който ми върна приятеля (съпруга) в рамките на 24 часа със силите си, гаджето ми ме остави за 2 години, за да бъде с друга жена, миналата седмица бях запознах с д-р Огунделе, след работата му гаджето ми се върна у дома. Казах на д-р Огунделе, че ще споделя добрата новина, за да знаят хората за него, ако имате проблеми с връзката, живота или болестта, свържете се с него на неговия WhatsApp или Viber: +27638836445. Този човек е силен и истински. Неговият уебсайт: https://globalhelperman.wixsite.com/ogundeletempleofsolu

Съжалявам, ако този пост ви обижда, просто се опитвам да оценя човек, който донесе щастие на семейството, брака и работата ми.

Верона.

Автор: bop  |  Дата: 27.01.2024 16:03

Прочетете свидетелството ми за това как получавам заем.


Благодаря ви, Карън Линч, че ми помогнахте да получа ЗАЕМ във вашата компания, след като бях измамен много пъти от фалшив кредитор. Един ден мой приятел ме запозна с доверена кредитна фирма, тя получи заема си от компанията в началото, съмнявах се, но след дълъг размисъл опитах и ето, получих заема си от $75 000 в рамките на 24 часа и след като кандидатствах , и аз съм тук, за да споделя добрата услуга, която доверената кредитна фирма ми направи, ако търсите бърза и надеждна кредитна фирма, ако да, любезно се свържете с доверената кредитна фирма за повече информация чрез: trustedloanfirm0@gmail.com
. Благодаря ти.

Автор: boujop  |  Дата: 27.01.2024 15:34

Pročitajte moje svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam.


Hvala Karen Lynch što ste mi pomogli da dobijem ZAJAM u vašoj tvrtki nakon što me je mnogo puta prevario lažni zajmodavac. Jednog dana moja me prijateljica upoznala s pouzdanom tvrtkom za kredite. Isprva je dobila kredit od tvrtke, sumnjao sam, ali nakon dugog razmišljanja pokušao sam i evo, dobio sam kredit od 75.000 USD u roku od 24 sata i nakon što sam podnio zahtjev , i ovdje sam da podijelim dobru uslugu koju mi je pružila tvrtka za zajmove od povjerenja, ako tražite brzu i pouzdanu tvrtku za zajmove, ako da, kontaktirajte tvrtku za zajam od povjerenja za više informacija putem: trustedloanfirm0@gmail.com
. Hvala vam.

Автор: Mrs. Pearl Davis  |  Дата: 9.12.2023 11:45

Казвам се г-жа Пърл Дейвис. Толкова съм изпълнен с радост, докато пиша това свидетелство.

Съпругът ми ме напусна заради друга жена за повече от 3 години и миналата седмица намерих данните за контакт на д-р Огунделе, страхотен заклинател, който върна съпруга ми за мен в рамките на 48 часа със своите сили. Този човек е много могъщ. Тази публикация е знак на признателност от моя страна хората да знаят за него.

Д-р Огунделе е честен магьосник, ако имате нужда от някакъв вид помощ, за да намерите решение на вашата връзка или брак, спешно се свържете с него за помощ. Ето неговите данни за контакт.

WhatsApp и Viber чат: +27638836445.
Имейл: ogundeletempleofsolution@gmail.com
Уебсайт: (https://globalhelperman.wixsite.com/ogundeletempleofsolu)

Автор: Cyril Vivian  |  Дата: 16.09.2023 14:11

i am here to give testimony on how this powerful spell caster called Dr Adoda helped me to fix my relationship. i was heartbroken when my fiancee told me he is no longer interested in marrying me because he was having an affair with the other woman where he work. I cried and sobbed every day, until it got so bad that I reached out to the Internet for help, that was when i read a review about the great work of Dr Adoda, then i contacted him for help to get my lover back, he helped me cast a powerful (reconciliation love spell) and to my greatest surprise after 48 hours of doing the love spell my Fiancee came back on his knees begging me to forgive him We are now happily married and all thanks goes to Dr Adoda Wonders for helping me save my relationship you can contact Dr Adoda through his email address: adodalovespelltemple440@gmail.com or WHATSAPP him on+2348112825421

Автор: Аurora  |  Дата: 28.08.2023 15:50

Искам да кажа голямо благодаря на д-р Окпа за възстановяването на брака ми, той ми върна щастието и радостта ми, като върна съпруга ми при мен, след като той напусна мен и нашите 2 сина, бях емоционално изтощена и исках да свърша всичко това като отнех живота си, но не трябва да го правя заради децата и кой ще се грижи за тях, когато ме няма, така че трябваше да остана силна и да спечеля, но като жена имам нужда от моя мъж до себе си защото го обичам толкова много и той е баща на 2-те ми деца, така че трябваше да направя всичко възможно, за да го върна при мен и нашите деца. Имах късмета да попадна на свидетелство за това как д-р Окпа върна нечий любовник, така че трябваше да опитам и да видя дали ще проработи и при мен, което всъщност се случи. Щастлива съм днес, защото д-р Окпа върна моя любовник в рамките на 24 часа със силите си. Никога не разбрах как го направи, но това, което се случи, беше, че съпругът ми се върна у дома и се извини на мен и децата, след като си тръгна за 1 година и 8 месеца. Сега съм много щастлив със семейството си и това стана възможно с помощта на д-р Окпа. Ще препоръчам д-р okpa на всеки, който се нуждае от помощ, да се свърже с него и това е неговият контакт: okpatempleofsolution@gmail.com или whatsapp: +27653527813

Неговият уебсайт: https://okpatempleofsoluti.wixsite.com/my-site-1

Име: Аurora

Автор: Daisy Ross  |  Дата: 19.06.2023 17:22

Върнете бившия си с помощта на заклинателя на Dr Ogundele, който спаси връзката ми, все още ли обичате и липсвате ли бившия си или искате бившия си съпруг обратно, възможността е тук да си върнете бившия, не се отказвайте още, щастие струва си да се борим. Проверете уебсайта на д-р Ogundele: (https://globalhelperman.wixsite.com/ogundeletempleofsolu) или WhatsApp, Telegram: +27638836445. Аз съм Дейзи Рос и този коментар е моята благодарност, защото този човек върна съпруга ми в рамките на 24 часа със сили..

Автор: Daisy Ross  |  Дата: 15.06.2023 18:05

Върнете бившия си с помощта на заклинателя на Dr Ogundele, който спаси връзката ми, все още ли обичате и липсвате ли бившия си или искате бившия си съпруг обратно, възможността е тук да си върнете бившия, не се отказвайте още, щастие струва си да се борим. Проверете уебсайта на д-р Ogundele: (https://globalhelperman.wixsite.com/ogundeletempleofsolu) или WhatsApp, Telegram: +27638836445. Аз съм Дейзи Рос и този коментар е моята благодарност, защото този човек върна съпруга ми в рамките на 24 часа със сили..

Автор: Samantha  |  Дата: 29.04.2023 17:28

Добър ден съм Саманта Грей:
Имате ли нужда от помощ, за да върнете бившия си приятел или приятелка, помощ, за да накарате съпруга или съпругата ви да ви обичат сами? Свържете се с д-р Огунделе. Този човек е честен магьосник, който върна съпруга ми за мен в рамките на 24 часа. Съпругът ми изневеряваше с друга жена и отношението му се промени, но д-р Огунделе го върна за мен. Свържете се с него в WhatsApp, Telegram или Viber Chat: +27638836445. В Instagram: dr.ogundele1. Той върна съпруга ми, както обеща и силите му са безвредни.

НАПИШИ КОМЕНТАР:
* ИМЕ: E-MAIL:
* КОМЕНТАР:
  * КОД ЗА СИГУРНОСТ:   Въведете кода от картинката: security code

* Полетата маркирани със звезда са задължителни. Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван публично.

Тъй като бихме искали форумът да е място за честни, откровени и интересни мнения, най-любезно молим да използвате учтив и неагресивен тон в постингите си.
Всяко мнение, което подтиква към расова или полова ненавист, към тероризъм, както и написаното на вулгарен език, ще бъде изтривано веднага. Откровени рекламни съобщения, особено тези с поставени хиперлинкове без никаква връзка с обсъжданите теми, ще бъдат квалифицирани като спам и няма да бъдат толерирани.
ОЩЕ ОТ ИСКАМ БЕБЕ:

Стресът преди забременяване е опасен за бебето

16.01.2017 (Коментари: 1)

Стресът няколко месеца преди зачеване увеличава с 53% риска от смърт на бебето през първата една година от живота му, предупреждават учени от университета на Индиана, предаде БГНЕС.

» Прочети

Знаем ли всичко за недоносените бебета

29.11.2016 / Екип на Doctoronline.bg (Коментари: 0)

Според определение на Световната здравна организация, недоносено е дете, родено преждевременно, преди завършване на 37 седмица от бременността на майката.

» Прочети

Алгебра на зачеването

25.11.2016 / Екип на Doctoronline.bg (Коментари: 0)

Кога да потърсим специалист, ако бебето се бави?

» Прочети

Сега е идеалното време за забременяване

Сега е идеалното време да забременеете, тъй като децата, заченати през пролетта, са по-здрави, показва ново проучване.

» Прочети

Ин витро АГ Медицински център „Димитров“

20.12.2012 / ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ (Коментари: 2)

Ин витро АГ Медицински център „Димитров“ e създаден през 1995 г. » Прочети

КЛИНИКА МАЛИНОВ – ИН ВИТРО ЛАБОРАТОРИЯ

12.11.2012 / ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ (Коментари: 26)

КЛИНИКА МАЛИНОВ – ИН ВИТРО ЛАБОРАТОРИЯ

» Прочети

Проблемното забременяване заздравява връзката между мъжа и жената

6.11.2012 / д-р Петя Стефанова (Коментари: 2)

Ако вече няколко месеци и дори години с вашия партньор се опитвате да имате дете, но неуспешно, то няма начин вашата връзка да не се е променила.

» Прочети

Много секс не помага за забременяването

30.10.2012 / Екип на Doctoronline.bg (Коментари: 7)

Взимайки решение за забременяване, повечето двойки правят една основна грешка – започват да мислят само за забременяването и да правят секс във всеки удобен момент, дори и по няколко пъти на ден.

» Прочети

Дни за забременяване

28.09.2012 / Екип на Doctoronline.bg (Коментари: 7)

За разлика от мъжа при жената яйцеклетките се отделят не непрекъснато, а в определен момент от месечния цикъл, наречен овулация.

» Прочети

По-голям шанс за забременяване

20.09.2012 / Екип на Doctoronline.bg (Коментари: 11)

Не е достатъчно само да решите, че искате да имате дете. » Прочети