Зеленчукова супа с овесено мляко
Зеленчуковата супа е изключително лесна за приготвяне и освен това не отнема твърде много време. Важното е да сложите в нея любимите си зеленчуци и крайния резултат е винаги повече от фантастичен.Предлагам ви една изключително лесна рецепта, която можете да приготвите по традиционния начин със застройка направена от яйце, кисело мляко и супена лъжица брашно или просто да заложите на нов вариант с овесено или бадемово мляко, особено ако постите.Необходими продукти:1/2 чаена чаша зелен фасул1 червена чушка2 средно големи моркова1 глава кромид лук2 скилидки чесън1 средно голям картоф2 юмрука фиде или оризчерен пиперсол на вкусджинджифилкуркума1 чаена чаша овесено или бадемово млякозехтинвръзка магданозВ средно голяма тенджерка поставете предварително нарязаните зеленчуци с около 1.5 литра вода. Варете не повече от 2-3 минути. След което снемете от котлона и добавете любимите си подправки, овесеното или бадемово мляко и зехтина. Сервирайте с нарязан на ситно магданоз.
Източник: fitwell.bg
27.04.2024 ()
Всеки иска да бъде подготвен за бъдещето. » Прочети
27.04.2024 ()
Лазаровден е съботата преди Цветница. » Прочети
26.04.2024 ()
Малко под половината от първите бракове, 45%, завършват с развод, но само 31% от вторите бракове се провалят. » Прочети
26.04.2024 ()
Карантинираните паралелки от коклюш са под 0,3 процента за цялата страна и са по-малко от 100, работим много добре съвместно с Министерството на здравеопазването. » Прочети
26.04.2024 ()
Алергичният ринит, известен още като сенна хрема, е много повече от обикновено сезонно неразположение. » Прочети
26.04.2024 ()
По това време на годината започваме да обръщаме особено внимание на фигурата си. » Прочети
26.04.2024 ()
Овен (21 март-20 април)Енергията на този месец благоприятства добрите дела, така че намерете възможност да помогнете на тези, които се нуждаят от вашата подкрепа. » Прочети
25.04.2024 ()
В готвенето на цитрусови плодове лимонът и лаймът се използват много често. » Прочети
25.04.2024 ()
Лапачо или Тахебо е напитка, приготвена от вътрешната кора на дървото Розово лапачо, разпространено в горите на Аржентина и Перуанските Анди. » Прочети