НОВИНИ

10 минути за стегнати мускули на корема

2 септември 2015 08:30 | Коментари: 0
10 минути за стегнати мускули на корема

Предлагаме ви тази 10 минутна рутинна тренировка на Larysa DiDio, която буквално ще извае тялото ви и ще стегне мускулите на корема. Упражненията са подходящи за изпълнение  от всички, независимо на какво ниво е спортната ви култура.Стремете се да изпълняване упражненията от 3 до 4 пъти седмично в продължение поне на 4-5 седмици, за да забележите истински положителните резултати.Изпълнявайте всяко упражнение в продължение на 45 секунди, като почивате в рамките на 30 секунди след всяко упражнение. Направете по 2 серии от всяко упражнение.1. Завъртете торса наляво и надясноСеднете на пода със свити колене и леко разкрачени крака на нивото на широчината на раменете. Повдигнете ръцете на височината на гърдите. Вдишайте и докато издишате, завъртете торса наляво, като водещо при движението е ръката ви. След което повторете същото упражнение надясно. Редувайте ляво и дясно завъртане!2. Упражнение "Мъртва буболечка" за долна част на коремаЛегнете по гръб със свити колене и крака стъпили на пода. Стегнете мускулите на корем като повдигнете сгънатите крака към тялото. Поддържайте тази позиция на тялото като в синхрон разпънете първоначално левия крак и лявата ръка, след което повторите същото движение с десния крак и дясната ръка. След което повдигнете дупето нагоре, така че да стегнете мускулите в долната част на корема. 3. Редуващи се палци на пода със свити кракаЛегнете по гръб със свити колене повдигнати към тялото, така че да образувате прав ъгъл. Повдигнете главата и горната част на тялото. Стегнете мускулите на корема и натиснете долната част на гърба към пода. Бавно спуснете левия крак като докосвате с палеца пода, след което редувайте с десния.4. Люлееща се дъскаЛегнете по корем, след което се повдигнете като поставите лактите на пода и другата ви опора са пръстите на краката. Тялото ви трябва да е изправено като дъска. Стегнете мускулите на корема и разклатете тялото напред върху пръстите и обратно към петите.

Източник: fitwell.bg

Опции: Изпрати на приятел, Абонирай се за дума
Сподели:
Novinite.bg
Виж коментари (0)   |   » Коментирай
ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ
Няма коментари
НАПИШИ КОМЕНТАР:
* ИМЕ: E-MAIL:
* КОМЕНТАР:
  * КОД ЗА СИГУРНОСТ:   Въведете кода от картинката: security code

* Полетата маркирани със звезда са задължителни. Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван публично.

Тъй като бихме искали форумът да е място за честни, откровени и интересни мнения, най-любезно молим да използвате учтив и неагресивен тон в постингите си.
Всяко мнение, което подтиква към расова или полова ненавист, към тероризъм, както и написаното на вулгарен език, ще бъде изтривано веднага. Откровени рекламни съобщения, особено тези с поставени хиперлинкове без никаква връзка с обсъжданите теми, ще бъдат квалифицирани като спам и няма да бъдат толерирани.
ОЩЕ ОТ НОВИНИ:

Христос Воскресе!

Великден е! Днес целият християнски свят чества възкръсването на Иисус Христос. » Прочети

Няколко имена за момичета и момчета, привличащи успеха

Всички знаем, че името на един човек говори много за него и винаги е първото нещо, което научаваме, когато се запознаваме с някой нов човек. » Прочети

Как да се справим с напуканите пети

Напуканите пети може да са грозни, но обикновено не причиняват сериозни проблеми. » Прочети

Успешно начало на м. май за тези зодии

Астрологията откроява четири зодиакални знака, за които началото на новия месец обещава изключителни емоции. » Прочети

По-полезен ли е замразеният хляб?

Според публикации в TikTok замразяването на хляба го прави по-здравословен. » Прочети

Няколко важни супер ползи от оцета

Повечето домакини са свикнали да използват оцета за готвене, не подозирайки, че този продукт има още няколко разновидности. » Прочети

Финансов хороскоп за м. май

Финансовият хороскоп за май е позитивен и вдъхновяващ за повечето зодии. » Прочети

Разпети петък е - най-тъжният ден за християните. Вижте какво НЕ се прави

Страстният петък е най-строгият ден в предвеликденската подготовка и най-тъжният ден сред християните. » Прочети

Пухкав козунак на конци по рецептата на баба

В навечерието сме на един от най-големите и светли християнски празници - Възкресение Христово. » Прочети