НОВИНИ

Интервю с д-р Веселин Динев, специалист по пластична, естетична и реконструктивна хирургия, управител на „Вита Естетик Център“

1 юни 2012 11:30 / ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ | Коментари: 0
Интервю с д-р Веселин Динев, специалист по пластична, естетична и реконструктивна хирургия, управител на „Вита Естетик Център“
/ © vitaestetic.bg
  • Д-р Динев, защо „Вита Естетик Център“ е предпочитаният център за естетични процедури в София?

За разлика от повечето естетични центрове, които разполагат с ограничен брой процедури и апаратура, във „Вита Естетик Център“ предлагаме всички съвременни методи, използвани в съвременната естетична медицина, което ни дава възможност да отговорим по възможно най-добрия и адекватен начин на нуждите на нашите пациенти.

Вярвам, че ключът за нашия успех са преди всичко специалистите, които работят в центъра. Екипът ни не е голям, но за сметка на това всички са изключителни професионалисти и за това говорят не само дипломите на колегите, а и отзивите от страна на пациенти. Като добавим към това и най-съвременната апаратура в естетичната медицина, смея да твърдя, че качеството на предлаганите от нас услуги определено се отличава.

  • Д-р Динев, в момента предлагате някои нови и интересни процедури. Бихте ли разказали повече за тях?

Стараем се непрестанно да обновяваме своето портфолио от услуги, като създаваме условия специалистите, работещи при нас, да усъвършенстват своите умения и да придобиват нови.

Най-актуалната процедура, която предлагаме, представлява ултразвук + електростимулация с отслабващ и стягащ ефект. За процедурата се използва специфичен апарат, който действа като цялостна терапия и е способен да работи допълващо с всичките си функции.

В последно време нашите наблюдения показват, че в изключително много центрове изведнъж започна да се предлага кавитацията като услуга. Притеснителното в случая е, че по-голямата част от тях реално не извършват истинска кавитация и причината за това е в самата апаратура. Много малко са естетичните центрове като нас, които разполагат с нискочестотен ултразвук, а именно ниските честоти са тези, които дават желания отслабващ и изглаждащ ефект.

Опитът ни през годините сочи, че най-голям ефект се постига чрез прилагането на няколко различни процедури едновременно. Ето защо новите услуги при нас са свързани именно с предлагането на цялостни пакети. Ще използвам възможността чрез Вашия сайт да анонсирам за първи път най-новите ни пакетни процедури: „Вита Естетик Body Shaping пакет“, „Вита Естетик Face Lifting пакет“, „Вита Естетик Anti-Aging пакет“ и „Вита Естетик Anti-Acne пакет“. Можете да намерите повече информация за тях на уебсайта на „Вита Естетик Център“ http://vitaestetic.bg/newsbg.php?n=3985&.

  • Кога подмладяващите процедури са най-ефективни?

Подмладяващите процедури са най-ефективни, когато са добре адаптирани към възрастта на пациента и когато се използва комбинация от няколко различни терапии.

  • Много млади хора страдат от акне, но нямат доверие на новите методи за лечение. Какво бихте им казали?

За проблема с акнето отново най-успешен са явява комбинираният подход. Има няколко причини за възникване на акнето и ние атакуваме всички едновременно.

Съвременните методи за лечение се състоят в това, че вместо чрез приемане на големи дози антибиотици ние по-успешно унищожаваме бактерията с комбинация от лазери.

  • За колко време може да се постигне задоволяващ ефект чрез антицелулитна и отслабваща мезотерапия?

Трябва да се знае, че процесът на антицелулитна и отслабваща терапия е продължителен и може да варира между 1 и 4 месеца. При всеки човек това е строго индивидуално и зависи от много фактори – възраст, тип кожа, стадий на развитие на целулита, начин на хранене, начин на живот дори и т.н. Целулитът е хормонално свързан при жените и зависим от хранителния и двигателния режим. Това обуславя необходимостта, след като бъде изчистен, резултатът да се поддържа. В противен случай целулитът се появява отново.

  • На база на Вашия дългогодишен опит, каква е формулата на красотата?

Няма формула за красотата или ако има такава, тя със сигурност не е общовалидна. Както знаете, красотата е много относително понятие и всеки от нас я вижда и определя по различен начин.

Нашата цел е да помогнем на хората да открият своя собствен път към красотата – така, както те я виждат и разбират. Затова и новото ни мото е „Събуди красотата!“.

Опции: Изпрати на приятел, Абонирай се за дума
Сподели:
Novinite.bg
Виж коментари (0)   |   » Коментирай
СВЪРЗАНИ СТАТИИ
ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ
Няма коментари
НАПИШИ КОМЕНТАР:
* ИМЕ: E-MAIL:
* КОМЕНТАР:
  * КОД ЗА СИГУРНОСТ:   Въведете кода от картинката: security code

* Полетата маркирани със звезда са задължителни. Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван публично.

Тъй като бихме искали форумът да е място за честни, откровени и интересни мнения, най-любезно молим да използвате учтив и неагресивен тон в постингите си.
Всяко мнение, което подтиква към расова или полова ненавист, към тероризъм, както и написаното на вулгарен език, ще бъде изтривано веднага. Откровени рекламни съобщения, особено тези с поставени хиперлинкове без никаква връзка с обсъжданите теми, ще бъдат квалифицирани като спам и няма да бъдат толерирани.
ОЩЕ ОТ НОВИНИ:

Eксперт: внорите бракове со по-щастливи

26.04.2024 (Коментари: 0)

Малко под половината от първите бракове, 45%, завършват с развод, но само 31% от вторите бракове се провалят. » Прочети

Министърът на образованието: Карантинираните паралелки от коклюш са под 0,3%

26.04.2024 (Коментари: 0)

Карантинираните паралелки от коклюш са под 0,3 процента за цялата страна и са по-малко от 100, работим много добре съвместно с Министерството на здравеопазването. » Прочети

Как да се справим със сенната хрема?

26.04.2024 (Коментари: 0)

Алергичният ринит, известен още като сенна хрема, е много повече от обикновено сезонно неразположение. » Прочети

Пролетна диета за всеки

26.04.2024 (Коментари: 0)

По това време на годината започваме да обръщаме особено внимание на фигурата си. » Прочети

Ето кои са късметлийските дни през май за всяка зодия

26.04.2024 (Коментари: 0)

Овен (21 март-20 април)Енергията на този месец благоприятства добрите дела, така че намерете възможност да помогнете на тези, които се нуждаят от вашата подкрепа. » Прочети

Какви са разликите между лимона и лайма?

25.04.2024 (Коментари: 0)

В готвенето на цитрусови плодове лимонът и лаймът се използват много често. » Прочети

Мравчено дърво: Чаят от лапачо - витаменинен микс и панацея за много болести

25.04.2024 (Коментари: 0)

Лапачо или Тахебо е напитка, приготвена от вътрешната кора на дървото Розово лапачо, разпространено в горите на Аржентина и Перуанските Анди. » Прочети

Месец май - успешен за всички зодии, но носи огроччно щастие и успехи на тези зодии

25.04.2024 (Коментари: 0)

Месец май е ласкав и добър месец за всеки един зодиакален знак по волята на небесното подреждане, твърдят астролозите и, разбира се, веднага правят уговорки и броят изключения. » Прочети

Няклко доказани начина да отслабнете без диета или спорт

24.04.2024 (Коментари: 0)

Има много ефективни стратегии за отслабване, но ако се чудите как да отслабнете, без да спортувате, има научно подкрепени методи за това. » Прочети