Опции: Изпрати на приятел, Абонирай се за дума
Сподели:
Novinite.bg
Виж коментари ()   |   » Коментирай
ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ
Автор: Doc  |  Дата: 23.03.2012 11:26

Трудно ми е да повярвам, че тази статия е писана от колега! "Настинката е неинфекциозно състояние... " Напротив! Няма такова понятие, като "настинка", има вирусна инфекция, която обаче не е грип, но симптомите са изброените по-горе и си е също толкова заразна, както и грипа. Доказано е, че студът сам по себе си не разболява, но може да е фактор вирусът да победи имунната система на заразения вече човек. Но понеже той си мисли, че е "само настинал" ходи болен на работа и разнася вирусите си на околните. Климатиците също много помагат за разпространението им. Странно как на никой не му прави впечатление, че щом наоколо има някой "настинал", след 2-3 дни "настива" и друг. Ограмотете се малко, хора и се пазете. Не е необходимо да боледувате, заради някой друг.

НАПИШИ КОМЕНТАР:
* ИМЕ: E-MAIL:
* КОМЕНТАР:
  * КОД ЗА СИГУРНОСТ:   Въведете кода от картинката: security code

* Полетата маркирани със звезда са задължителни. Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван публично.

Тъй като бихме искали форумът да е място за честни, откровени и интересни мнения, най-любезно молим да използвате учтив и неагресивен тон в постингите си.
Всяко мнение, което подтиква към расова или полова ненавист, към тероризъм, както и написаното на вулгарен език, ще бъде изтривано веднага. Откровени рекламни съобщения, особено тези с поставени хиперлинкове без никаква връзка с обсъжданите теми, ще бъдат квалифицирани като спам и няма да бъдат толерирани.