Киселото мляко е традиционен у нас млечнокисел продукт, любим на поколения българи.
С този нов уеб сайт искаме да ви запознаем в детайли с историята, производствения процес, здравните ползи и актуалните новини за киселото мляко. Натрупването на млечна киселина променя формата на млечните белтъци и така от заквасеното мляко се получават най-разнообразни продукти – кисело мляко, сирене, кашкавал и много други. Всяка закваска съдържа различни видове микроорганизми, в различни съотношения помежду им. http://www.kiselomliako.bg/static.php?content_id=13
Киселото мляко е традиционен у нас млечнокисел продукт, любим на поколения българи.
С този нов уеб сайт искаме да ви запознаем в детайли с историята, производствения процес, здравните ползи и актуалните новини за киселото мляко. Натрупването на млечна киселина променя формата на млечните белтъци и така от заквасеното мляко се получават най-разнообразни продукти – кисело мляко, сирене, кашкавал и много други. Всяка закваска съдържа различни видове микроорганизми, в различни съотношения помежду им. http://www.kiselomliako.bg/static.php?content_id=13