БРЕМЕННОСТ  |  КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯ

Бременност. Как да спрем цигарите?

25 януари 2011 17:00 / Мария Цветкова | Коментари: 1 | » Коментирай | Обратно към новината
Автор: nicofree  |  Дата: 26.01.2011 10:20

О, определено има какво още да направите за да спрете цигарите, и то не са модокато сте бременна, ами изобщо да ги спрете.

Едно от първите неща е да забравите всичйко което ви учат за цигарите и тяхното спиране, както и защо трябв да ги спрете - вие тезуи неща ги знаете много добре, но пак си пушите.
Вие не се интересувате от това ко.ко са вредни цигарите, как во пре1чат и дразнят - вие се интересувате от това КАК да ги спрете.
Например една хранителна диета, която не ви дава да хапвате сладко, не ви премахва желанието за хапване на сладко, нали.
Всъщност, спирането на цигарите може да се коаже много лесно и забавно!

НАПИШИ КОМЕНТАР:
* ИМЕ: E-MAIL:
* КОМЕНТАР:
  * КОД ЗА СИГУРНОСТ:   Въведете кода от картинката: security code

* Полетата маркирани със звезда са задължителни. Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван публично.

Тъй като бихме искали форумът да е място за честни, откровени и интересни мнения, най-любезно молим да използвате учтив и неагресивен тон в постингите си.
Всяко мнение, което подтиква към расова или полова ненавист, към тероризъм, както и написаното на вулгарен език, ще бъде изтривано веднага. Откровени рекламни съобщения, особено тези с поставени хиперлинкове без никаква връзка с обсъжданите теми, ще бъдат квалифицирани като спам и няма да бъдат толерирани.