НОВИНИ  |  КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯ

Интелигентността води до маниакално-депресивна психоза

Автор: kanella  |  Дата: 5.09.2010 12:02

А категорията "интелигентен" не предполага ли сама по себе си , че човек трябва да упражнява самоконтрол над чуствата и изявите си? И как близките на този човек могат да живеят и да са щастливи с него?

Автор: до Иван  |  Дата: 16.03.2010 21:37

Интелигентните хора, които се стараят да успеят в живота, не понасят лъжата и непочтенността на онези, които се опитват да ги препънат... това ги прави нещастни... износва нервната им система... за тях "поражението" се изразава в сблъсака с непочтенността на самовлюбените парвенюта... затова стават мнителни и развиват психози

Автор: Иван  |  Дата: 16.03.2010 21:00

По-скоро хората, които се стараят повече да успеят в живота и са по-чувствителни към всяко "поражение", износват повече нервната си система като цяло.

НАПИШИ КОМЕНТАР:
* ИМЕ: E-MAIL:
* КОМЕНТАР:
  * КОД ЗА СИГУРНОСТ:   Въведете кода от картинката: security code

* Полетата маркирани със звезда са задължителни. Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван публично.

Тъй като бихме искали форумът да е място за честни, откровени и интересни мнения, най-любезно молим да използвате учтив и неагресивен тон в постингите си.
Всяко мнение, което подтиква към расова или полова ненавист, към тероризъм, както и написаното на вулгарен език, ще бъде изтривано веднага. Откровени рекламни съобщения, особено тези с поставени хиперлинкове без никаква връзка с обсъжданите теми, ще бъдат квалифицирани като спам и няма да бъдат толерирани.