Тайните местенца на жените, или как да й доставите несравнимо удоволствие

31 януари 2011 12:00 / Галин Петков | Коментари: 0
Тайните местенца на жените, или как да й доставите несравнимо удоволствие

Сексът не е просто секс. За да бъде страхотен и за двама ви, не трябва да бъдете егоисти. Това със сигурност сте го чували, но знаете ли местенцата по тялото, които могат да я направят толкова щастлива, че... Ето някои зони на тялото й, които ще ви помогнат да я спечелите завинаги.

Ушите

Винаги ти се е струвало, че е малко тъпо да лигавиш ушите й. Правиш голяма грешка. Малките й сладки ушни мидички са не само място, където е задължително да шепнеш нежни думички. Когато я целунеш там и нежно прокараш език по ръбчетата на ушенцето, тя направо се разтапя от удоволствие. Грешката, която не бива да допускаш - не духай вътре, това не е котката ти и не хапи прекалено силно.

Шията

От собствен опит знам, че шията е еротичната зона на Телците. Но ако приятелката ти е някоя друга зодия, да не вземеш да пропуснеш тази нежна част! Лебедовата й шия е направо вулканична. Докато я целуваш, можеш нежно да притиснеш основата на тила й – това направо я подлудява.

Ръцете

Нейните ръце по правило са много по-нежни от твоите, което означава, че ще бъдат много по-чувствителни на твоите ласки. Погали ги, целуни ги – тя е олицетворение на удоволствието.

Сгъвката на лакътя

Когато покриваш с целувки целите й ръце, а не само дланите, позадръж на въпросното място. Ако не изпита дивашки гъдел и не се задави от смях, значи е на седмото небе.

Гърдите

Тях едва ли ще ги пропуснеш и все пак си струва да ти напомня, че не бива да превръщаш любовната игра с тях в твое егоцентрично забавление, а да помислиш и за нейните усещания. На нея със сигурност й е приятно, когато нежно ги засмукваш и обикаляш зърната им с език. Много приятно. Адски приятно. Направо върховно. Не подценявай нежната вдлъбнатина, която стои в основата им! Какво никога не бива да правиш? Да бъдеш брутален! Има девойки, които обичат по-грубите ласки, но само садистките биха изтърпели животински изпълнения. Така че нежността винаги е на първо място.

Пъпът

Твоето момиче един ден ще бъде майка, което означава, че пъпчето й реагира на ласки много по-остро от твоето. Можеш да провериш с език какво има в кухината. Не се набутвай да напълниш пъпа й с мед – много лепне. Като се замисля пък, после можете да вземете душ заедно.

Коремът

Много е чувствителен. Освен това не е космат като твоя, а много по-гладък и приятен за целуване.

Гърбът

Момичетата адски си падат по целувки по гърба. Първо можеш да я разтриеш, за да я освободиш от напрежението, и после да обсипеш с ласки цялото й гръбче. Спускаш се надолу и стигаш до... сещаш се къде. Внимавай само твоята любима да не заспи, ако се туткаш прекалено.

Бедрата

Те са ерогенна зона, към която трябва да се отнасяш много нежно. Което значи – да не хапеш, да не драскаш прекалено силно, защото това е крехко създание, а не надуваема играчка. Ако прокараш език от вътрешната им страна, тя със сигурност ще те сметне за едно от чудесата на света.

Сгъвката на коляното

Когато я целуваш там, тя разбира истинския смисъл на израза „да те побият тръпки от удоволствие“, а ти получаваш огромна червена точка: не само знаеш за това място, а и си наясно какво да правиш с него.

Пръстите на краката

Само си припомни какво стана с теб, когато тя обърна специално внимание на всеки един от твоите пръсти. Струва си да видиш нейната реакция, когато й върнеш жеста. Не я гъделичкай по петите, за да не ти разбие носа.

Опции: Изпрати на приятел, Абонирай се за дума
Сподели:
Novinite.bg
Виж коментари (0)   |   » Коментирай
СВЪРЗАНИ СТАТИИ
ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ
Няма коментари
НАПИШИ КОМЕНТАР:
* ИМЕ: E-MAIL:
* КОМЕНТАР:
  * КОД ЗА СИГУРНОСТ:   Въведете кода от картинката: security code

* Полетата маркирани със звезда са задължителни. Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван публично.

Тъй като бихме искали форумът да е място за честни, откровени и интересни мнения, най-любезно молим да използвате учтив и неагресивен тон в постингите си.
Всяко мнение, което подтиква към расова или полова ненавист, към тероризъм, както и написаното на вулгарен език, ще бъде изтривано веднага. Откровени рекламни съобщения, особено тези с поставени хиперлинкове без никаква връзка с обсъжданите теми, ще бъдат квалифицирани като спам и няма да бъдат толерирани.
ОЩЕ ОТ СЕКС:

Секс съвети за мъже

20.02.2017 / Екип на Doctoronline.bg (Коментари: 5)

Жените обикновенно знаят какво искат в леглото и могат да го кажат по-добре от цял наръчник за секс. » Прочети

Повишете семейното либидо

24.11.2016 / Екип на Doctoronline.bg (Коментари: 1)

Либидо е много крехко нещо. » Прочети

Неща, които засилват желанието за секс при мъжете

23.11.2016 (Коментари: 1)

Оказва че, че желанието за секс при мъжете не зависи само от партньорката. » Прочети

Брачните двойки правят секс по 58 пъти в годината

Женените двойки правят секс средно по 58 пъти в годината, изчислиха американски специалисти.

» Прочети

Учени препоръчват по 30 минути целуване на ден

31.01.2013 (Коментари: 1)

С наближаването на Свети Валентин двойките започват все повече да се двоумят какъв материален подарък да купят на своята половинка.

» Прочети

Секс за по-добър имунитет

29.01.2013 (Коментари: 6)

Сексът повишава имунитета. » Прочети

10 невероятни факта за секса

12.12.2012 (Коментари: 4)

Изследователи от Великобритания откриха десетте най-невероятни факта за интимния живот на мъжете и жените, предаде БГНЕС.

» Прочети

Мъжете с широка челюст изневеряват повече

Мъжете с широка челюст, квадратна брадичка и изпъкнало чело са по-склонни към изневяра, показва ново проучване на австралийски изследователи.

» Прочети

Здрави венци за качествен секс

Здравите венци намаляват риска при мъжете от еректилна дисфункция, показва ново изследване на турски учени.

» Прочети

Най-много бебета се зачевали на 11 декември

Най-много бебета се зачеват на 11 декември, показва изследване сред гражданите на Великобритания на сайта Lovehoney – най-големия онлайн портал за продажба на сексиграчки.

» Прочети