НОВИНИ

Експерт разкри по какви критериите мъжете оценяват жените на първа среща

5 юни 2023 12:00 | Коментари: 0
Експерт разкри по какви критериите мъжете оценяват жените на първа среща

Най-известният сексолог в YouTube Дмитрий Гухман реши да помогне на момичетата да се подготвят за първа среща. Ето 5 съвета, които определено ще ви подскажат как да направите страхотно впечатление.

Психологът-сексолог Дмитрий Гухман е известен със своите интересни видеоклипове в Youtube, посветени на проблемите във взаимоотношенията между жените и мъжете, пише woman.bg. Освен че учи нежните половинки да работят върху самочувствието си и да обичат себе си, Дмитрий дава практически примери как да започнем здрава, надеждна и щастлива връзка с точно този мъж, чието сърце искаме да пленим. В интервю за WDAY Дмитрий Гухман разкрива по какви критерии наистина мъжете оценяват една жена по време на първа среща:

1. Външен вид

Ако нещо от външния вид на една жена напомня на мъжа за някого от неговото семейство, това е положителен сигнал. В такъв случай той може да си помисли: "Тази жена е като от "моя род". Когато мъжът забележи на лицето на дамата черти, които наподобяват тези на някого от неговия род, подсъзнателно я възприема като "своя". Познатите физически белези го привличат към нея. Затова е важно да не пренебрегвате естествения си чар и да не залитате много-много по козметичните корекции, ако той вече е бил привлечен от вашето естествено излъчване.

2. Здраве

За мъжете е много важно да усещат на подсъзнателно ниво, че жената няма здравословни проблеми и лоши навици. Няма нужда да изливате една трета от парфюма върху себе си, достатъчно е леко да впръснете зад ушите и на китките си! Мъжете харесват естествения аромат на жената. Чрез парфюма той няма да ви усети. Устната хигиена, разбира се, също е от значение. Пълноценният сън, здравословната храна – всичко това влияе на чара и излъчването на една жена и я превръща в магнит за всеки мъж.

3. Небрежно-елегантен стил

Не се престаравайте с облеклото си на първа среща. Прекалено разголеният или пък твърде официалният стил могат да стреснат и дори отблъснат един мъж. За да изпита привличане към вашата особа, трябва да заложите на лекия, небрежежно-елегантен, но в никакъв случай натрапчив стил. Избягвайте провокативния стил, разголващ определени части от тялото. Тежките бижута, силният грим също не са добра идея.

4. Статусът на жената

Мъжете наистина гледат икономическия статус на една жена. Ако имате възможност да вземете със себе си на срещата красива маркова чанта, скъп телефон, а защо не и да дойдете с колата си, непременно го направете. В главата на мъжа веднага изникват мисли: "дава всичко най-добро, значи тя може да се грижи за себе си".

5. Енергията на женствеността

Всеки мъж усеща енергийното ниво на една жена и дали тя е в противоречие със себе си. Енергията са вашите мисли, които създават определени усещания в тялото и чувствата. Начинът, по който се чувствате, е начинът, по който действате, начинът, по който живеете! Трябва да ухаете на женственост, на уверена жена. Преодолявайте ограничаващите ви и негативни мисли, преборете се с психологическите и физически блокажи, освободете се от всякакви комплекси за себе си. Отидете на срещата, вярвайки в своята уникалност, неповторимост и красота, пише Факти.бг.

Източник: fitwell.bg

Опции: Изпрати на приятел, Абонирай се за дума
Сподели:
Novinite.bg
Виж коментари (0)   |   » Коментирай
ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ
Няма коментари
НАПИШИ КОМЕНТАР:
* ИМЕ: E-MAIL:
* КОМЕНТАР:
  * КОД ЗА СИГУРНОСТ:   Въведете кода от картинката: security code

* Полетата маркирани със звезда са задължителни. Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван публично.

Тъй като бихме искали форумът да е място за честни, откровени и интересни мнения, най-любезно молим да използвате учтив и неагресивен тон в постингите си.
Всяко мнение, което подтиква към расова или полова ненавист, към тероризъм, както и написаното на вулгарен език, ще бъде изтривано веднага. Откровени рекламни съобщения, особено тези с поставени хиперлинкове без никаква връзка с обсъжданите теми, ще бъдат квалифицирани като спам и няма да бъдат толерирани.
ОЩЕ ОТ НОВИНИ:

Няклко доказани начина да отслабнете без диета или спорт

24.04.2024 (Коментари: 0)

Има много ефективни стратегии за отслабване, но ако се чудите как да отслабнете, без да спортувате, има научно подкрепени методи за това. » Прочети

Екзотичният плод аки - здраве от Ямайка

24.04.2024 (Коментари: 0)

Има един плод, който помага за понижаването на холестерола и подобрява здравето на сърдечно-съдовата система. » Прочети

Разболява ли ни глутенът: Мит или истина?

24.04.2024 (Коментари: 0)

Глутенът няма добра слава: все повече хора явно имат непоносимост към тази белтъчна съставка в пшеницата и някои други зърнени култури, пише Deutsche Welle. » Прочети

Какво разкрива за вас последната цифра от годината ви на раждане?

24.04.2024 (Коментари: 0)

Според китайския календар последната цифра на рождената ни година разкрива много любопитни детайли за нашата личност и за живота ни като цяло. » Прочети

Ето кои са храните срещу бръчки по лицето

23.04.2024 (Коментари: 0)

Консумацията на храни, които повишават съдържанието на колаген, може да помогне за подобряване на здравината на кожата и по този начин да изглади бръчките по лицето, казва лекарят Дейв Райли. » Прочети

Знаете ли зaщo нe ce пpaзнувa 40-гoдишнинa?

23.04.2024 (Коментари: 0)

Хoрaтa oбичaт дa вярвaт в cуeвeрия. » Прочети

Розова луна: Пълнолунието в Скорпион на 23 април ни дава шанс за изцеление

23.04.2024 (Коментари: 0)

На 23 април ни очаква пълнолуние в знака на зодия Скорпион. » Прочети

Ето кои са най-страстните мъже в зодиака

23.04.2024 (Коментари: 0)

Каквито и любовни истории да чувате от мъжете, често пъти те могат да са преувеличени. » Прочети

КНСБ: За една година сумата за издръжка на едно домакинство се е увеличила с 4,5%

22.04.2024 (Коментари: 0)

КНСБ представи цените и издръжката на живот у нас за първите три месеца на 2024 г. » Прочети

Лили на 90: Ванга предрекла точния ден и час на смъртта й

22.04.2024 (Коментари: 0)

90-годишен юбилей на 24 април ще отпразнува примата на българската естрада Лили Иванова. » Прочети