НОВИНИ

Това са знаците, че той иска повече от една нощ в леглото с вас

5 май 2023 10:00 | Коментари: 0
Това са знаците, че той иска повече от една нощ в леглото с вас

Живеем във време, в което на любовните взаимоотношения се гледа като на "опция". Ако нещо не ни хареса в определена връзка, имаме друга възможност. Има пренасищане от контакти в социални мрежи и потенциални възможности за интимни забавления. Как обаче да сме сигурни дали мъжът, с когото се срещаме иска нещо повече от просто секс?

Истината е, че никога не можем да сме напълно сигурни. Една от възможностите е да си изясним с него кой какво търси във взаимоотношенията, а другата е да следим за определени знаци. Ето някои от тях.

Той иска да излиза с вас, а не се виждате само за секс

Ако искаше само секс, тогава нямаше да си направи труда да ви покани да отидете на кино, театър, да хапнете някъде или по друг начин да прекарате време заедно. Обикновено когато интересът на един мъж се свежда само до спалнята, той не полага усилия за повече. Дори би си измислил оправдания, за да не се среща с вас, в случай, че го попитате.

Запознава ви с приятелите и семейството си

Мъж, който просто иска да има сексуални взаимоотношения, определено би бил сдържан по отношение на това да говори пред вас за близките и приятелите си и ще ви държи настрана от тях. От друга страна, когато има идея да задълбочи връзката си, ще му бъде приятно да демонстрира откритост на взаимоотношенията ви пред другите.

Задава много въпроси

Мъжете, които просто искат да се забавляват, често ще спрат да задават въпроси в момента, в който усетят, че имат сигурен източник на секс. Защо? Защото няма смисъл да поддържат фасадата, след като имат това, което искат и се чувстват сигурни във вас. Ако той ви задава много въпроси и наистина иска да ви опознае като човек, има голяма вероятност да има по-сериозни намерения.

Не се колебае да общува с вас по телефон

Търсещият само секс мъж, обикновено комуникира чрез текстови съобщения. Той няма желание да се чува с вас по телефона. Разбира се може да има и изключения. Но когато няма сериозен интерес, не би полагал усилия в това да ви се обажда, няма да му е важно да чуе гласа ви, да си говорите дълго. Затова е важно, когато започнем да се опознаваме с някого, да излизаме, да обърнем внимание на комуникацията му с нас. Да заявим, че предпочитаме разговорите по телефон, на живо, а не толкова текстовите съобщения. Защото понякога мъжете не се усещат, че може би това са нашите желания.

Проявява романтични жестове към вас

Рядко мъж, който търси само секс, би бил щедър и би правил малки изненади и подаръци към жената, с която се среща в настоящия момент. Но ако той се грижи за комфорта ви, без значение от материалното си състояние, вижда се, че има желание да е галантен, романтичен, вероятно не търси просто секс.

Споделя с вас за своите цели и бъдеще

Това, че е споделящ води в посока на това, че вероятно би искал и вие да сте в тези планове, особено ако по някакъв начин го намеква. Мъжете невинаги са директни., но дори и да е директен, все пак трябва да се следи дали има съответствие между думи и действия. Защото пък тези целящи само забавление, често подвеждат жените, че искат нещо повече, пише Флагман.бг.

Източник: fitwell.bg

Опции: Изпрати на приятел, Абонирай се за дума
Сподели:
Novinite.bg
Виж коментари (0)   |   » Коментирай
ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ
Няма коментари
НАПИШИ КОМЕНТАР:
* ИМЕ: E-MAIL:
* КОМЕНТАР:
  * КОД ЗА СИГУРНОСТ:   Въведете кода от картинката: security code

* Полетата маркирани със звезда са задължителни. Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван публично.

Тъй като бихме искали форумът да е място за честни, откровени и интересни мнения, най-любезно молим да използвате учтив и неагресивен тон в постингите си.
Всяко мнение, което подтиква към расова или полова ненавист, към тероризъм, както и написаното на вулгарен език, ще бъде изтривано веднага. Откровени рекламни съобщения, особено тези с поставени хиперлинкове без никаква връзка с обсъжданите теми, ще бъдат квалифицирани като спам и няма да бъдат толерирани.
ОЩЕ ОТ НОВИНИ:

Най-добрите арабски парфюми

20.04.2024 (Коментари: 0)

Едно от любимите четива на децата е приказките от 1001 нощ с разказите на Шехерезада. » Прочети

5 начина да привлечете всичко, което искате, с помощта на фън шуй

20.04.2024 (Коментари: 0)

Искате промяна в живота си и знаете в какво направление да я търсите, но не сте сигурни как да я осъществите? За начало може да започнете като седнете и напишете желанието/желанията си на един лист хартия. » Прочети

Внимавайте с тях! Това са най-подлите зодии!

20.04.2024 (Коментари: 0)

Астролозите са категорични, че чертите на характера на определен човек, зависят изключително много от неговата зодия. » Прочети

Топтреньорът Ричард Величков съветва как да влезем във форма за лятото

19.04.2024 (Коментари: 0)

Лятото винаги е добър момент да се върнем към тренировките, да свалим по някое излишно кило преди морето, да се стегнем малко, пък нека жените харесват яхти. » Прочети

Експерти съветват: Накисвайте зеленчуците във вода, оцет или сода за хляб

19.04.2024 (Коментари: 0)

Още от деца знаем, че всички плодове и зеленчуци трябва да бъдат добре изминавани преди да ги консумираме. » Прочети

Юпитер и Уран се срещат през уикенда: Съвпадът ще влияе върху нас и през майъ

19.04.2024 (Коментари: 0)

Грандиозен съвпад на Юпитер и Уран в знака Телец предстои на 20-21 април 2024 г. » Прочети

Печени тиквички с кашкавал и моцарела

18.04.2024 (Коментари: 0)

Пролетта е най-благоприятният сезон за разтоварване на организма. » Прочети

Има ли здравословна газирана напитка?

18.04.2024 (Коментари: 0)

Много хора виждат газираните напитки като вредни, но нови продукти по магазините - като Olipop и Poppi drinks, набират популярност като по-здравословната им алтернатива, разказват от Yahoo Life. » Прочети

Проучване: Необвързаните живеят най-добрия си живот - сами

18.04.2024 (Коментари: 0)

Луксозни партита, бляскави момичешки вечери и уикенди, прекарани в ресторанти из Ню Йорк, наслаждавайки се на богати мъже. » Прочети