НОВИНИ

Баба Марта ни носи изненади: Нова любов, промени в работата, но внимавайте с финансите!

1 март 2023 06:37 | Коментари: 0
Баба Марта ни носи изненади: Нова любов, промени в работата, но внимавайте с финансите!

Баба Марта носи ново начало за България. Това гласи общата нумерологична прогноза за месеца на кабалиста Ели Маринова. "Третият месец за нашата държава ще се управлява от единицата, която ще ни помага да слагаме началото на нови начинания в бизнеса, в любовта, в работата. В политиката ще избуят нови лидери и обединения", коментира посветената жена. По думите й от друга страна третият месец на 2023 г. ще изисква от нас да разпределяме по-разумно бюджета си, да спазваме определена финансова рамки. "Последното идва не само от инфлацията у нас, а и от числото 4, чиято енергийна вибрация носи сигурност, но в замяна изисква от нас дисциплина. Т.е., за да успява човек, трябва да е в хармония с вселенския момент, а той иска да анализираме всяка ситуация и да не действаме ва банк. Защото всяка неразумна инвестиция или по-луксозна его покупка може да доведе до главоболия, конфликти и нерви. Същото се отнася и за нови флиртове при вече обвързаните", тълкува звездните знаци Маринова.  

В генерален план нумерологичната прогноза за третия месец на 2023 г. показва още стремеж към подобряване на международните отношения, който ще продължи да стои на дневен ред. В същото време ще трябва да продължим да поправяме грешките и от миналите години, и от началото на тази. На предна линия ще излязат въпросите, касаещи финансите във всички сфери и там, където няма проблеми, развитието ще е стабилно. Там, където има неразрешени проблеми, ще има и строги изисквания и ограничения.

А какво ни е подготвил месецът в личен план, може всеки да разкрие, стига да види прогнозата на Маринова за своето число Път на живота. То се изчислява лесно, като се съберат всички цифри от рождената ни дата (ден + месец + година) и полученият сбор се редуцира до едноцифрено число. Например за човек, роден на 3.12.1965, изчислението е следното: 3+1+2+1+9+6+5=27. Полученото накрая се редуцира до едноцифрено число чрез ново сумиране 2+7=9. Така човекът с тази дата на раждане е орисан от Път на живота – деветка, и съответно трябва да прочете (по-долу) какво неговото число му е приготвило през месец март.

Път 1: Напрежение в работата

През месец март ще ви се наложи да работите много, като не са изключени и проблеми с работата или въобще на мястото, където си изкарвате прехраната. А там ще трябва не само да приемете рутината, но дори да разчитате на нея. Времето ще е напрегнато, защото всяко нещо, с което се захванете, ще изисква цялото ви внимание и концентрация, а пред вас ще се трупат задача след задача и всички те ще са спешни. Ако се мобилизирате, ще успеете да стартирате или да завършите с успех значителен проект, да заздравите позициите си. При всички случаи можете да очаквате и по-голяма популярност. Ще е необходимо не само да се справяте сами, но и да носите отговорност и за хората около вас. Поради напрежението има опасност да бъдете въвлечени, без да се усетите в конфликт или интрига. В любовта може да се чувствате малко ограничени, може дори да ви е скучно от време на време, но топлина и нежност няма да ви липсват. По отношение на здравето през този месец е възможно да страдате от храносмилателни и костно-ставни проблеми, пазете се от злополуки. 

Път 2: Шанс за романтична връзка

През третия месец на 2023 г. ще се чувствате жизнени и енергични, ще се стремите към по-широко поле за изява. Навсякъде и във всичко ще искате да изпъкнете, да се откроите. Ще предприемате промени или Госпожа съдбата ще ви ги наложи свише за добро или не чак толкова. Няма да ви свърта много вкъщи, пък и не е нужно, защото късметът няма да ви намери там. Дейността ви ще е белязана с динамика и с авангардизъм. Постоянно ще пробвате нови и различни неща, тоест ще сте склонни да правите всякакви експерименти. Времето е много подходящо да обърнете внимание на външния си вид, за подмладяване и подновяване на гардероба, работата или нещо друго. Ще се срещате с приятели, с които ще обменяте нови идеи; ще пазарувате, ще пътувате. И в личния си живот ще се чувствате жизнени и динамични, ще обръщате всичко на игра, ще флиртувате с удоволствие. Ще имате възможност да освежите семейните отношения, а ако сте свободни, има шанс да стартирате нова романтична връзка. Но внимавайте - постоянното преследване на удоволствията да не ви изненада в здравословно отношение. 

Път 3: Сделка с недвижим имот

През март ще сте склонни да прекарвате повече време у дома (или ще ви се наложи да го сторите). Ще обръщате повече внимание на създаването на уют, удобства и комфорт. Ще бъдете отзивчиви и отговорни, ще изглаждате недоразумения и ще постигате разбирателство. Ще се захванете със семейни и домашни отговорности. В работата си с каквото и да се заловите ще е добре да си направите график, да спазвате поетите ангажименти и правилата. Възможно е някои от вас да направите сделка с недвижим имот, да подпишете важен и изгоден договор, да реализирате необходим ремонт или да се сдобиете с важна и значима за вас придобивка за дома. Или пък да ви се наложи да се съветвате с адвокат по повод съдебно дело. Възможно е дори в дома ви да се появи нов член на семейството. 

В любовта ще се стремите към хармония и естетика в общуването, но благодарение на компромиси. Ако през предходния месец в личния ви живот е настъпила някаква промяна, сега тя ще намери своето логично развитие. За да сте здрави и работоспособни, ще е добре да се съобразявате с количеството и качеството на храната и напитките. Да избягвате стресови ситуации и да не се претоварвате. 

Път 4: Очаквайте изненади

През март очаквайте изненади от всякакъв тип. Затова, когато се устремите към някаква цел, винаги трябва да имате резервен план за постигането й и да овладявате нетърпението си. С каквото и да се занимавате, през цялото време ще се стремите към перфекционизъм или пък ще ви се наложи да бъдете перфектни. Времето ви ще мине под знака на специализираната, експертна и квалифицирана работа. Проблематиката ще е ориентирана към сферата на точните науки и техниката, традицията, мистиката, философията и религията. Възможно е да предприемете пътуване по работа, да разкриете загадка, да разбулите тайна, да водите преговори или да се включите в някакъв пазарлък. А някои е вероятно да имат и неочаквана печалба, а на други да се наложи да се справят с изненадваща загуба. Така че не бъдете наивни.  Когато изпитвате някакви трудности - усамотете се на тихо и спокойно място. В личния си живот има опасност да бъдете по-инертни, което може да доведе до проблеми в общуването. Здраве. За да се разтоварите от напрежението, намерете време за излет сред природата или за занимание с любимо хоби. 

Път 5: Повишение на заплатата

Сега всичко, с което се захванете или което ви се случи, ще е в по-голям мащаб. Ще сте завладени от амбиция за победа и дано това да не е на всяка цена. Внимавайте с дреболиите и детайлите, защото има вероятност от нещо дребно да произлезе нещо мащабно за добро или не. Ако вървите напред с търпение, смелост и дисциплина, ще имате реална възможност да постигнете материална независимост, да се преборите за правата и изгодата си. Периодът е подходящ да работите много, да произвеждате, да водите преговори, да проучвате пазара или да се пазарите. Възможно е някои от вас да се борите, но и да получите повишение на заплатата или да ви повишат в длъжност, да получите нови поръчки за работа. 

Мартенските тенденции сочат още пътуване или пътешествие, контакти с хора от далеч. 

Личен живот. Поради напрежението има опасност отношенията с околните да пострадат. За да се почувствате наистина щастливи, ще е добре да бъдете разбиращи и отзивчиви, търпеливи и толерантни. Здраве. СПА процедури, посещение на солна стая и разходи в планината ще повишат имунитета ви.

Път 6: Направете дарение 

През март нагласата ви ще е на алтруисти и хуманисти, защитаващи човешките права, мира и правдата. Ще се срещате с най-различни хора и ще обменяте идеи и опит с тях. Добре е да отделите средства за благотворителност, да помогнете в някой хоспис или кухня за бедни. Като цяло ще усетите подтик (или ще ви се наложи) да излезете извън обичайната си среда, да се занимавате с нещо нетрадиционно. Мнозина от вас ще се върнат към стари и забравени проекти, към стари ситуации и отношения, с които сега ще трябва да се справите, за да можете да продължите уверено напред. Възможно е да предприемете пътуване - реално, виртуално или духовно.

Поради силните емоции и нагласата ви в този период да драматизирате, ако не внимавате, има опасност да превърнете личния си живот в драма. Здраве. Стихията вода ще ви помогне да хармонизирате своя душевен космос. Затова плувайте в басейн или се разхождайте край море или река.

Път 7: Пазарувате техника

Времето през март ще е динамично, забързано и напрегнато, но то е подходящо за поставяне на нови цели, за стартиране на нови проекти и ще е чудесно, ако те са обмислени и подготвени грижливо. Ще имате подтик свише към иновации и рационализации, ще проявите интереси в сферата на високите технологии и прилагането им в обикновения живот. Възможно е дори да се сдобиете с подобна вещ, за която мечтаете отдавна. Мнозина под знака на седмицата е възможно да предприемете пътуване по работа или преследвайки някаква нова цел, да посетите нови, непознати до този момент места, да се запознаете с нови хора. Някои ще насочват хората, а други ще бъдат принудени да поемат някакви ръководни функции или отговорности, за които сега не са подготвени. Възможно е и да се захванете с няколко задачи наведнъж. За да мине по-гладко месецът - не бъдете твърде критични и придирчиви, по-малко говорете, повече слушайте. По отношение на личния живот, пък и в работна обстановка, бъдете по-овладени и не настоявайте нещата да се случват бързо.  Здраве. Стресът може да доведе до главоболие. Периодът е подходящ за посещение на стоматолог. 

Път 8: Време за почивка и обучение

През март ще имате шанса да си отдъхнете от натрупаното напрежение, да си позволите почивка, да предприемете приятно пътуване. Ще имате време и за срещи с приятели, за споделени радости и отговорности. Но ще е добре да се постараете да цените и собственото си време и това на околните, да се съобразявате с дреболии и детайли в работата си. Възможно е да бъдете поканени като посредник или арбитър в някакъв спор или пък на вас да се наложи да потърсите посредник за решаване на важен за вас въпрос. Мнозина, орисани от осмицата, ще се суетите около съдебни процедури. Времето е особено подходящо за обучение, за натрупване на знания, информация и материални блага. То не е подходящо за крупни инвестиции и кредити – взети или дадени. За да се чувствате спокойни, информирайте се предварително за всичко, което ви предстои. В личния си живот ще се стремите към постигане на единомислие и единодушие и ще можете да ги постигнете, ако не сте твърде капризни и претенциозни. Здраве. Месецът е подходящ за профилактични прегледи. Внимавайте, не се пренапрягайте физически, щадете нервите си!

Път 9: Общувате с чиновници

Ще се интересувате от всякакъв вид информация, от вестници и книги. Периодът на март за вас ще е подходящ за срещи с приятели и партита, за прояви на ентусиазъм и взаимопомощ, за реклама и самореклама, за творчески изяви и изяви пред публика. Ще се радвате на прилив на нови идеи – творчески или за постигане на напредък в бизнеса и работата, но с каквато и задача да се захванете, ще е добре да сте сигурни какво точно правите, т.е. да сте грамотни в дадената сфера на дейност. Ще имате възможност да осъществите плановете посредством средата си, но други може да имате и проблеми с нея. Старайте се да бъдете тактични и дипломатични. Винаги е добре, когато можете да разчитате на връзките и приятелствата, за да свършите някоя полезна работа, особено ако си имате работа с чиновници. Хубаво е да  отделите време за занимания с любимото си хоби или да споделите творческите си постижения с хората около вас. През цялото време ще е добре да сте по-разумни, когато става дума за пари, покупки или кредити. Личен живот. Ще имате възможност да освежите и заздравите старата или да започнете нова романтична връзка. По отношение на здравето, през цялото време ще сте особено податливи на изкушения и съблазни от всякакъв вид, което може да ви докара дисхармония в здравословен план. 

Източник: Телеграф

Източник: fitwell.bg

Опции: Изпрати на приятел, Абонирай се за дума
Сподели:
Novinite.bg
Виж коментари (0)   |   » Коментирай
ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ
Няма коментари
НАПИШИ КОМЕНТАР:
* ИМЕ: E-MAIL:
* КОМЕНТАР:
  * КОД ЗА СИГУРНОСТ:   Въведете кода от картинката: security code

* Полетата маркирани със звезда са задължителни. Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван публично.

Тъй като бихме искали форумът да е място за честни, откровени и интересни мнения, най-любезно молим да използвате учтив и неагресивен тон в постингите си.
Всяко мнение, което подтиква към расова или полова ненавист, към тероризъм, както и написаното на вулгарен език, ще бъде изтривано веднага. Откровени рекламни съобщения, особено тези с поставени хиперлинкове без никаква връзка с обсъжданите теми, ще бъдат квалифицирани като спам и няма да бъдат толерирани.
ОЩЕ ОТ НОВИНИ:

Храните, които трябва да избягвате през пролетта

20.04.2024 (Коментари: 0)

С настъпването на пролетта и лятото е време да прегърнем свежите, сезонни продукти и да се възползваме максимално от изобилието, което предлагат тези сезони. » Прочети

Най-добрите арабски парфюми

20.04.2024 (Коментари: 0)

Едно от любимите четива на децата е приказките от 1001 нощ с разказите на Шехерезада. » Прочети

5 начина да привлечете всичко, което искате, с помощта на фън шуй

20.04.2024 (Коментари: 0)

Искате промяна в живота си и знаете в какво направление да я търсите, но не сте сигурни как да я осъществите? За начало може да започнете като седнете и напишете желанието/желанията си на един лист хартия. » Прочети

Внимавайте с тях! Това са най-подлите зодии!

20.04.2024 (Коментари: 0)

Астролозите са категорични, че чертите на характера на определен човек, зависят изключително много от неговата зодия. » Прочети

Топтреньорът Ричард Величков съветва как да влезем във форма за лятото

19.04.2024 (Коментари: 0)

Лятото винаги е добър момент да се върнем към тренировките, да свалим по някое излишно кило преди морето, да се стегнем малко, пък нека жените харесват яхти. » Прочети

Експерти съветват: Накисвайте зеленчуците във вода, оцет или сода за хляб

19.04.2024 (Коментари: 0)

Още от деца знаем, че всички плодове и зеленчуци трябва да бъдат добре изминавани преди да ги консумираме. » Прочети

Юпитер и Уран се срещат през уикенда: Съвпадът ще влияе върху нас и през майъ

19.04.2024 (Коментари: 0)

Грандиозен съвпад на Юпитер и Уран в знака Телец предстои на 20-21 април 2024 г. » Прочети

Печени тиквички с кашкавал и моцарела

18.04.2024 (Коментари: 0)

Пролетта е най-благоприятният сезон за разтоварване на организма. » Прочети

Има ли здравословна газирана напитка?

18.04.2024 (Коментари: 0)

Много хора виждат газираните напитки като вредни, но нови продукти по магазините - като Olipop и Poppi drinks, набират популярност като по-здравословната им алтернатива, разказват от Yahoo Life. » Прочети