НОВИНИ

Внимавайте! Това са опасните дни през март

28 февруари 2023 10:01 | Коментари: 0
Внимавайте! Това са опасните дни през март

Пър вият пролетен месец вече чука на вратата, което означава, че това е идеалното време да планирате делата си през март. За да направите това, трябва да знаете в кои дни ни очакват проблеми и на кои дати е по-добре да не планирате важни дела.

Не всеки ден може да бъде приятен и позитивен. Астролози и експерти в областта на биоенергетиката разказаха кои дни през март тази година могат да се считат за опасни и неблагоприятни.

Опасните дни не са непременно пълни с проблеми и сътресения. Много зависи от това как се чувствате по отношение на случващото се около вас. Добре е да сте подготвени, за да не разчитате на случайността.

2 март е най-опасният ден от месеца - Причините за това са няколко. Първо -  Меркурий ще се премести в Риби , където ще остане до 18-ти март. Меркурий в Риби винаги има лошо влияние, защото планетата губи цялата си енергия и сила в този знак. На 2-ри март и през следващите няколко седмици, се опитайте да не харчите излишно и да премисляте разходите си. На 20ри март може да си навредитеа, ко прибързвате с решенията си.

Второ - на този ден Венера ще се слее във връзка с Юпитер. Тези две планети ще обединят усилията си, за да направят живота ни по-малко предсказуем. Венера, освен всичко друго, също ще ни лиши от увереност и ще ни направи унили.

Втори съвпад ще допълни тази вече неприятна картина - той ще бъде между Меркурий и Сатурн. Този аспект е опасен за финансовия сектор. Тези планети ще ни лишат от творческа енергия, ще разбият мечтите ни и ще ни принудят да виждаме само най-лошото в околните хора и събития.

15 март - Съвпад на Слънцето и Нептун. Друг съвпад, но този път включващ Слънцето. Ще бъде много непредвидим и емоционален ден, в който ще бъдем заобиколени от илюзии. Бъдете внимателни, защото на 15-ти март старите лоши навици може да се върнат при вас. Опитайте се да издържите на изкушението, защото тези неща ви правят по-слаби.

17 март - съвпад на Слънцето и Меркурий. Този месец е много наситен със съвпади. Слънцето и Меркурий отново ще нарушат плановете ни, ще подкопаят самочувствието ни и ще започнат да провалят плановете ни. Пазете се от скандали и клюки през този ден. Не се доверявайте на никого освен на себе си и не се обезсърчавайте, ако нещо се обърка. На следващия ден ситуацията ще се подобри и всичко ще се нормализира.

25 март - Марс влиза в Рак. 25 март е опасен ден, тъй като Марс е почти напълно лишен от сили под влиянието на елемента Вода, стихията на Рака. Планетата ще остане в този знак до 19-ти май, но най-опасното време е първият ден и първата седмица от престоя в Рак. 

28 март - Меркурий в съвпад с Юпитер. В този ден може да загубим чувство за мярка във всичко. Хората ще станат по-агресивни, по-малко отстъпчиви. Негодуванията ще продължат по-дълго. На 28-ми март астролозите не ви съветват да тръгвате на дълги пътувания. 

30 март - Съвпад на Венера и Уран. Това ще бъде ден на сериозни житейски катаклизми и трансформации, които практически не зависят от нас. Венера ще ни лиши от желание и сила да се противопоставим на тези спонтанни промени, които могат да причинят още по-големи неприятности. Тези планети ще приспят бдителността ни и ще ни направят по-несериозни. Бъдете изключително внимателни, ако срещнете дилеми по пътя си, пише Една.бг.

Източник: fitwell.bg

Опции: Изпрати на приятел, Абонирай се за дума
Сподели:
Novinite.bg
Виж коментари (0)   |   » Коментирай
ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ
Няма коментари
НАПИШИ КОМЕНТАР:
* ИМЕ: E-MAIL:
* КОМЕНТАР:
  * КОД ЗА СИГУРНОСТ:   Въведете кода от картинката: security code

* Полетата маркирани със звезда са задължителни. Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван публично.

Тъй като бихме искали форумът да е място за честни, откровени и интересни мнения, най-любезно молим да използвате учтив и неагресивен тон в постингите си.
Всяко мнение, което подтиква към расова или полова ненавист, към тероризъм, както и написаното на вулгарен език, ще бъде изтривано веднага. Откровени рекламни съобщения, особено тези с поставени хиперлинкове без никаква връзка с обсъжданите теми, ще бъдат квалифицирани като спам и няма да бъдат толерирани.
ОЩЕ ОТ НОВИНИ:

Ето кои са храните срещу бръчки по лицето

23.04.2024 (Коментари: 0)

Консумацията на храни, които повишават съдържанието на колаген, може да помогне за подобряване на здравината на кожата и по този начин да изглади бръчките по лицето, казва лекарят Дейв Райли. » Прочети

Знаете ли зaщo нe ce пpaзнувa 40-гoдишнинa?

23.04.2024 (Коментари: 0)

Хoрaтa oбичaт дa вярвaт в cуeвeрия. » Прочети

Розова луна: Пълнолунието в Скорпион на 23 април ни дава шанс за изцеление

23.04.2024 (Коментари: 0)

На 23 април ни очаква пълнолуние в знака на зодия Скорпион. » Прочети

Ето кои са най-страстните мъже в зодиака

23.04.2024 (Коментари: 0)

Каквито и любовни истории да чувате от мъжете, често пъти те могат да са преувеличени. » Прочети

КНСБ: За една година сумата за издръжка на едно домакинство се е увеличила с 4,5%

22.04.2024 (Коментари: 0)

КНСБ представи цените и издръжката на живот у нас за първите три месеца на 2024 г. » Прочети

Лили на 90: Ванга предрекла точния ден и час на смъртта й

22.04.2024 (Коментари: 0)

90-годишен юбилей на 24 април ще отпразнува примата на българската естрада Лили Иванова. » Прочети

Има ли пестициди в доматите? Ето как да разберем

22.04.2024 (Коментари: 0)

Много се говори за биохрани, пръскани или непръскани плодове и зеленчуци. » Прочети

Ето кои са най-верните мъже от зодиака

22.04.2024 (Коментари: 0)

Когато любовта ви връхлети, със сигурност едва ли първото нещо, което ви интересува е зодията на вашия потенциален партньор. » Прочети

Зеленият лук – букет от ползи за здравето

21.04.2024 (Коментари: 0)

Зеленият лук, често пренебрегван като проста гарнитура, е богат източник на основни хранителни вещества и съединения, които предлагат множество ползи за здравето. » Прочети