НОВИНИ

4 опасни знака алармират, че смъртта чука на вратата

14 ноември 2022 01:01 | Коментари: 0
4 опасни знака алармират, че смъртта чука на вратата

Повечето хора не вярват в езотеризма и допускат грешка. Колкото и да не им се вярва, Вселената ни защитава, изпращайки ни предупредителни сигнали.

 

Такива знаци виждат и хората, които са застрашени от скорошна смърт, твърди прочутата руска потомствена вещица Альона Полин, която преди години проведе специален обред за благоденствие на Русия и прокле всички врагове на президента Владимир Путин.

По думите й, в програмата на всеки човек е заложен страх от смъртта и това е напълно нормално.

"Ако го нямаше този страх, хората щяха да се държат неадекватно, нямаше да има граница между живота и смъртта. И непрекъснато щяхме да наблюдаваме следната картина: променил е решението си да живее - отива някъде и си направи нещо лошо. Но в 99,9% от хората този страх все още го има", казва тя.

Вселената изпраща сигнали на човек, който може да умре в близко бъдеще, но "получателят", по правило, не ги забелязва, игнорира ги и ги отрича заради страха от смъртта. Неговото семейство обаче може да ги види.

Какви са признаците за предстоящата смърт?

Ясен знак, че старицата с косата съвсем скоро ще дойде, е изравняването на лицето. Изравняването на дясната и лявата страна, заради което лицето става абсолютно симетрично, се нарича маска на смъртта.

"Самият човек няма как да го забележи, но хората около него със сигурност ще го видят", казва Альона Полин. 

В сънищата може да започнат да ви се явяват починали близки. Това също е знак, че смъртта е някъде наблизо. Особено внимателни трябва да бъдат онези, които сънуват как мъртвецът ги вика при себе си.

Ако връзките на обувките на човек се развържат при посещение на гроба на роднина, има повод да бъде внимателен, тъй като това също е знак, че има риск от скорошна смърт. 

Студените тръпки по гърба също са сигнал за приближаващ край.

"Започвате да усещате студения дъх на смъртта. В същото време се сещате, че ви трябва време, за да направите всичко: да се обадите на този, с когото отдавна сте искали да се свържете, да простите на хората, които са ви обидили, да върнете дълга си, да завършите всичко започнато...", отбелязва вещицата. 

За да избегнете нещастния случай, трябва да сте внимателни с тези знаци от Вселената, най-вече месец преди и месец след рождения си ден. Това е изключително критичен период, подчертава тя.

"По внимателните хора могат да забележат, когато посещават гробище, че при много мъртъвци датата на раждане е близо до тази на смъртта", казва още Полин, пише jenata.blitz.bg.

Източник: fitwell.bg

Опции: Изпрати на приятел, Абонирай се за дума
Сподели:
Novinite.bg
Виж коментари (0)   |   » Коментирай
ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ
Няма коментари
НАПИШИ КОМЕНТАР:
* ИМЕ: E-MAIL:
* КОМЕНТАР:
  * КОД ЗА СИГУРНОСТ:   Въведете кода от картинката: security code

* Полетата маркирани със звезда са задължителни. Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван публично.

Тъй като бихме искали форумът да е място за честни, откровени и интересни мнения, най-любезно молим да използвате учтив и неагресивен тон в постингите си.
Всяко мнение, което подтиква към расова или полова ненавист, към тероризъм, както и написаното на вулгарен език, ще бъде изтривано веднага. Откровени рекламни съобщения, особено тези с поставени хиперлинкове без никаква връзка с обсъжданите теми, ще бъдат квалифицирани като спам и няма да бъдат толерирани.
ОЩЕ ОТ НОВИНИ:

Махнете тези вещи от дома си, за да не останете стара мома!

16.04.2024 (Коментари: 0)

Всички искаме уютен и приветлив дом, който ни помага да се отпуснем и да се наслаждаваме на живота. » Прочети

Две зодии с тотален успех във всичко до дни

16.04.2024 (Коментари: 0)

Две зодии ще ударят джакпота в най-скоро време, твърдят астролозите. » Прочети

Китайската диета топи до 5 кг за седмица

15.04.2024 (Коментари: 0)

Китайците са отявлени страстни любители на разнообразното хранене, но изненадващо рядко са пълни. » Прочети

Пак ще ни боли глава! Магнитни бури връхлитат днес и утре

15.04.2024 (Коментари: 0)

Астрономите съобщават за очаквана геомагнитна буря, която ще ни връхлети на 15 и 16 април. » Прочети

Д-р Емилова: Това модно лекарство за отслабване може да доведе до рак!

15.04.2024 (Коментари: 0)

Има случаи на хора, които са се разболели от рак на щитовидната жлеза, след като дълго време са приемали семаглутид с цел отслабване. » Прочети

Рецепта за баница-пица, в която всички у дома ще се влюбят

14.04.2024 (Коментари: 0)

Баница-пица внася разнообразие в домашната кулинария, поради това толкова бързо започна да се налага, но и да се харесва от българите. » Прочети