НОВИНИ

Ясни признаци, че един мъж е влюбен във вас, но се опитва да го скрие

21 септември 2022 11:00 | Коментари: 0
Ясни признаци, че един мъж е влюбен във вас, но се опитва да го скрие

Изследванията показват, че осъществяването на зрителен контакт с друг човек за минимум четири секунди може да означава, че изпитвате привързаност. Някои мъже се опитват да скрият чувствата си, но има начини, по които да ги "разобличите". Как да разберете дали един мъж е влюбен във вас? Ето 10 сигнала, които го издават. 

Как говори мъжът, който крие любовта си?

Как да разберете дали мъжът, с когото говорите, се опитва да скрие истинските си чувства? Когато знаете какво да търсите, можете лесно да видите сигналите, които ще ви помогнат да декодирате намеренията му. 

Той се опитва да ви впечатли

Ако имате нужда от него, той със сигурност ще се притече на помощ. Проблеми в работата, проблем с капещ кран? Влюбеният мъж ще иска да се докаже и да ви впечатли. 

Той никога няма да откаже поканата ви

Той ще промени графика си, само за да намери време за вас. Дори и да е зает, със сигурност ще предложи друга дата или ще измисли нещо, така че да ви види или чуе. Знаете, че винаги може да разчитате на него, дори когато го търсите по незначителен въпрос. Понякога тези малки неща са и най-очевидните сигнали, че сте наистина важни за него. 

Не говори за други жени

Понякога може да изглежда, че в живота му няма никой друг освен вас, защото той не говори за други жени, освен ако вие не го попитате сами. Дори и да ви говори за друга, винаги ще подчертава, че тя е просто приятелка, която не е важна в живота му. 

Винаги е близо до вас

Не само преносно, но и буквално. Докато ви говори, гласът му несъзнателно се понижава и тялото му се навежда към вас. Той случайно докосва рамото ви, нежно отмята косата от лицето ви, премахва някаква несъществуваща троха от дрехите ви. Това е чудесна възможност да разбере как реагирате на докосването му. Ако се отдръпнете, той също ще го направи. Но ако не направите нищо или случайно докоснете ръката му, можете да го насърчите да направи движение. 

Той си прави шеги с другите мъже, които присъстват в живота ви

Държи да ви убеди, че той е най-добрият мъж, когото сте срещали в живота си, затова често се шегува с мъжете, които споменавате. Обърнете внимание обаче как прави това. Ако са невинни закачки, тогава е очевидно - той иска да ви откаже от тях, но се опитва да го направи по игрив и нежен начин.

Ако шегите му са обидни и се чувствате неудобно, може да си имате работа с токсичен човек, с когото не искате да влезете във връзка. 

Той ще иска да се увери, че знаете, че е необвързан

Той често ще ви споменава, че търси специална жена и ще ви "хвърля" един от специалните си погледи. Той ще се шегува колко е самотен и ще ви напомня, че само вие имате значение в живота му. 

Мъжът крие влюбването си, но езикът на тялото му разкрива истинските му чувства

Психолозите посочват, че езикът на тялото може да ви каже най-много за чувствата, които другият ви предизвиква. Когато действаме под въздействието на емоции и още повече, когато се опитваме да скрием влюбването си, ни е трудно да контролираме езика на тялото си. Невербалната комуникация е един от най-важните елементи на езика на любовта.

Влюбен във вас мъж ще се опита да седне в близост и да постави определени неща – например, телефон, във вашето пространство, за да се доближите още повече. По време на разговора ще се фокусира само върху вас и ще ви гледа напрегнато в очите. Позата му ще бъде отворена и тялото му ще бъде обърнато към вас. 

Той ще е странно мълчалив, когато започнете да говорите за друг мъж

Ако забележи, че често говорите за другите, той определено ще се затвори в себе си. Никога няма да ви помоли да спрете да разказвате за другите, нито ще разкрие, че има проблем с това, че някой специален се появява в живота ви. Със сигурност обаче ще забележите промяна в поведението му, защото той ще се чуди как е успял да пропусне шанса си с вас.

Можете да направите малък тест и да започнете да му разказвате за мъж, когото сте срещнали наскоро и който го намира за достатъчно интересен, че бихте искали да го срещнете отново. Ако настроението му веднага се развали или той се опита да смени темата възможно най-бързо, почти можете да сте сигурни, че нещо се случва. Не правете това обаче в ситуация, в която не искате да промените отношенията си в нещо по-сериозно, защото подобно поведение само ще подкопае доверието му и ще го притесни. 

Леко е нервен във ваше присъствие

Ако постоянно си оправя прическата във ваше присъствие или си играе с копче на ризата, може да подозирате, че странното му поведение може да има нещо общо с вас. Сигурно иска да ви каже нещо важно, но нещо го спира да го направи.

Оттук-насетне всичко зависи от вас. Сигналите са ясни – този мъж ви обожава, въпросът е вие какво искате.

 

Лора Костова, главен редактор на happy-woman.bg

Източник: fitwell.bg

Опции: Изпрати на приятел, Абонирай се за дума
Сподели:
Novinite.bg
Виж коментари (0)   |   » Коментирай
ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ
Няма коментари
НАПИШИ КОМЕНТАР:
* ИМЕ: E-MAIL:
* КОМЕНТАР:
  * КОД ЗА СИГУРНОСТ:   Въведете кода от картинката: security code

* Полетата маркирани със звезда са задължителни. Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван публично.

Тъй като бихме искали форумът да е място за честни, откровени и интересни мнения, най-любезно молим да използвате учтив и неагресивен тон в постингите си.
Всяко мнение, което подтиква към расова или полова ненавист, към тероризъм, както и написаното на вулгарен език, ще бъде изтривано веднага. Откровени рекламни съобщения, особено тези с поставени хиперлинкове без никаква връзка с обсъжданите теми, ще бъдат квалифицирани като спам и няма да бъдат толерирани.
ОЩЕ ОТ НОВИНИ:

Ето кои са най-страстните мъже в зодиака

23.04.2024 (Коментари: 0)

Каквито и любовни истории да чувате от мъжете, често пъти те могат да са преувеличени. » Прочети

КНСБ: За една година сумата за издръжка на едно домакинство се е увеличила с 4,5%

22.04.2024 (Коментари: 0)

КНСБ представи цените и издръжката на живот у нас за първите три месеца на 2024 г. » Прочети

Лили на 90: Ванга предрекла точния ден и час на смъртта й

22.04.2024 (Коментари: 0)

90-годишен юбилей на 24 април ще отпразнува примата на българската естрада Лили Иванова. » Прочети

Има ли пестициди в доматите? Ето как да разберем

22.04.2024 (Коментари: 0)

Много се говори за биохрани, пръскани или непръскани плодове и зеленчуци. » Прочети

Ето кои са най-верните мъже от зодиака

22.04.2024 (Коментари: 0)

Когато любовта ви връхлети, със сигурност едва ли първото нещо, което ви интересува е зодията на вашия потенциален партньор. » Прочети

Зеленият лук – букет от ползи за здравето

21.04.2024 (Коментари: 0)

Зеленият лук, често пренебрегван като проста гарнитура, е богат източник на основни хранителни вещества и съединения, които предлагат множество ползи за здравето. » Прочети

Никога не правете това с вещите на починалите си близки!

21.04.2024 (Коментари: 0)

Често след смъртта на близък човек хората започват да се питат какво да правят с вещите му и безопасно ли е да ги държат в дома си?Специалистите са установили, че вещите са в състояние да поглъщат енергията на притежателя си, която след смъртта му става о » Прочети

Dupe дестинациите: Най-новият туристически хит

21.04.2024 (Коментари: 0)

Ще се замечтаете, че вече сте във ваканция - отправяме се към избраната дестинация. » Прочети

Трите най-силни енергийно зодии, вижте дали сте сред тях

21.04.2024 (Коментари: 0)

Казват, че дори най-известната гадателка Ванга трудно е можела да влезе в главите на хората, родени под тези зодии. » Прочети