ВХОД ЗА РЕГИСТРИРАНИ
Забравена парола | » Регистрирай се

Обилно потене

Изпотяването е нормален физиологичен процес, който осигурява терморегулацията. В условията на високи температури, тежка физическа работа или емоционален стрес, човек може да отдели голямо количество течности чрез кожата си под формата на пот. Но понякога фината регулация на този процес може да се наруши поради една или друга причина. Това води до хиперхидроза (засилено потоотделяне), хипохидроза (подтиснато потене) и анхидроза (липса на пот).

Настоящото е съвет и не е препоръка. Моля не предприемайте самолечение! При наличие на подобни симптоми, посетете личния си лекар!One Click Media Group e eдна от най-младите и бързоразвиващи се уеб медийни групи на българския пазар.

Тя е собственост на M3 Communications Group, Inc. и е част от дългогодишния опит в уеб бизнеса на екипа на най-голямата PR компания в страната. Основана през 2008 година в София, OCMG обединява в портфолиото си сайтове с широк обхват от теми, които предизвикват траен интерес и привличат многобройна аудитория.   » Уебсайт