НОВИНИ

Кофти черти на зодиите

26 септември 2016 16:30 | Коментари: 0
Кофти черти на зодиите

Овен

Жената Овен е работяга. Няма такъв пъргав, енергичен и оправен човек като нея. Тя ще е щедра и всеотдайна към нас, докато сте неин кумир. Но всички блага, с които ви облива, ще секнат в момента, в който си намери друг идол. Жената Овен отговаря на описанието "на триците скъп, на брашното евтин". Груба е, понеже обича да подчертае очевидното: "Носът ти е огромен!" или "Станал си истинско прасе". Става арогантна в неудържимото си желание да се налага. Но за това си има основателна причина – тя винаги и всичко знае най-добре. Най-лошото е, че лъжата за нищо я няма. Тя е все едно да изплакнеш чаша на чешмата или да си купиш хляб.Телец

Може и да си е похойкала, но щом се спре на партньор, се кротва и става най-вярната съпруга във вашия вход. Чувствена, грижовна и сърдечна, жената Телец обича качествените напитки, добрата храна, красивите и скъпи бижута и дрехи. Държи да изглежда добре в очите на другите, което означава, че и мъжът до нея задължително трябва да е на ниво. Освен прекомерната любов към парите и скъпите вещи тя е обсебваща и крайно ревнива. Изневярата е престъпление номер едно в черния й тефтер. А тя има такъв – бъдете сигурни! В него си отбелязва греховете ви, за да може един ден да ви ги натяква. Твърдоглава и упорита е като магаре.Близнаци

"Аз тоалетни не мияе да ви заяви жената Близнаци и да ви постави пред свършен факт. Или си заминавайте, или грабвайте четката за клозета. Да се хване човек на любовното хоро с госпожица от тази зодия е все едно да си пъхне таралеж в гащите. Не че не са страстни, но могат да ви подлудят – в един момент изнемогват от желание и точно в следващия ви измерват с леденостуден поглед, един вид: "Прощавай, ти какво си въобразяваш?” Трябва да се примирите с цялата тайфа ухажори, фенове, приятели, познати и дори бивши гаджета, които вървят в комплект с приятелката ви Близнаци. Тя е щастлива, когато е в компания. Не я карайте да скучае!

Рак

Нейният бъдещ мъж е умен, красив и богат и я обича безумно. Те ще живеят в къща с градинка, а наоколо, облени в слънчевата светлина, ще топуркат с босите си краченца шепа дребни дечица. Жената Рак ще бъде вярна, всеотдайна, изключителна домакиня и ревностна майка. Всъщност с любовта си ще се опита да задуши както децата, така и съпруга си. В живота рядко се случва нещата да са така идеални, както ги иска. Затова жената Рак ден и нощ ще излиза от кожата си, вбесена, че идеалният съпруг си хвърля чорапите на пода, а приказните им деца на моменти по-скоро приличат на изчадия от ада. Никой не може да утоли щенията на вътрешните демони на жената Рак.

Лъв

Тя е кралица – смята се за такава и иска с нея да се държат като със суверен. Обича леко театралните жестове – цветя, серенади, оркестър, поздрави по микрофона в ресторанта. Естествено всичко трябва да се върти около нея и нейните великолепни качества. Хвали се и се самоизтъква. А иначе е любвеобилна, смела, честна, щедра и лоялна. Държи мъжът до нея да е добре облечен и амбициозен, за да допълва естествения й ореол. Но да не я засенчва, защото ще го изяде с парцалите. Ако усети, че нещата не вървят, Лъвицата може да си зарови главата в пясъка. Нейната гордост не й позволява да приеме, че партньорът я е разлюбил. Това е невъзможно!

Дева

Жената Дева не е за всеки. Нали знаете, че тя реши ресните на килима с гребен? Преди да се хванете с нея, добре си помислете. Съгласни ли сте винаги да казвате "да”? Обичате ли реда и дисциплината и можете ли да се движите у дома си, сякаш сте в аптека? Тя е склонна към работохолизъм и е хаплива критикарка. Разумна е, здраво стъпила на земята и като интимна приятелка съвсем не е така студена, както я описват. Ще въведе в ред банковите ви дела, отношенията ви с родителите и подредбата на фланелките в гардероба ви. Тъй като е безкрайно точен и принципен човек, ще иска от вас същата педантична точност в отношенията. А за някои това си е жив ужас!Везни

Тя винаги знае какво да ви каже, за да се почувствате красив и обичан. Чете езика на тялото ви и по него плете тънката си мрежа. Откровена е, но когато иска да постигне нещо, не се колебае да вкара в действие гениалните си манипулативни способности. Фина и културна жена е и можете да се гордеете с нея. Обаче нейните чудесни качества могат да ви докарат до бяс. Нейната сдържаност се изразява и в това, че ненавижда несдържаните реакции. Дълбоките и силни чувства я притесняват. Тя има склонност да се муси, когато й потънат гемиите. Изпитва ужас от самотата. Обича да флиртува. Това, че го прави по своя деликатен начин, е малка утеха.

Скорпион

Ако някой ви каже, че жената Скорпион е себеотрицателна, да не му вярвате! Има много други думи, които започват със "себе-”, които може да употребите за тях, но не и тази. Те са себеразрушителни, себелюбиви, но и самокритични. В любовта са грижовни, страстни, чувствени и емоционални. А също така гневливи, мрачни, груби, обсебващи, егоцентрични и тиранични до садизъм. Обидите ли Скорпионката, да знаете, че ще изчака, но в крайна сметка ще ви забие отровното си жило. Тя е още мнителна, нетолерантна и ревнива. И също така много, много тайнствена. Приема флирта и комплиментите като обида. Готова е да отстъпи само и само да стане на нейната.Стрелец

Каквото и да правите, не се опитвайте да ограничите безценната й свобода – докато мигнете, и ще е офейкала. Абсолютно не може да се разчита на нея, защото главата й е пълна с мухи и е егоистка. Тя е нетактична и откровена. Може да ви изкара от кожата, ако започне да нравоучителства – върти, суче и повтаря едно и също с дни. Склонна е към фанатизъм. Тя само си въобразява, че може да спази дадено обещание, но действителността всеки път я опровергава. Жената Стрелец бързо кипва. След минути обаче напълно е забравила за скандала. Винаги е готова да ви оправдае, защото вижда само доброто – у вас, но и у всички други. А това е доста дразнещо.

Козирог

Вашата женичка помни как в пети клас детенцето до нея я е обидило на "пикла”. Ако се срещнат след години в старческия дом, тя ще намери начин да си го върне. Жената Козирог не прощава. Тя е перфекционист, много е критична и като нищо ще ви стъпи на врата. Винаги знае най-добре как се правят нещата. Но иначе уважава брачната институция, особено ако това подобрява социалния й статус. За нея е важно да сте важна клечка. Доста е прагматична и предпочита бутилка божоле пред букет божури. Дразни се от безсмислени романтични жестове – не наемайте цял цигански оркестър да й свири. Ако я обичате, ще и купите ваучер за спа процедури.

Водолей

Няма как да очаквате от жена Водолей да е огнена и страстна като Скорпиона или чувствителна като Рака. Да си знаете, че вашата любима е емоционално дистанцирана, или с други думи – пълен ръб. Любовта за тях е повод за размяна на идеи и общи проекти. В секса ги интересува възможността да научат или открият нещо ново за себе си. Откривателският дух ги подтиква към перверзии, а любопитството им към другите хора достига до воайорство. Въпреки че са лоялни приятели, това не значи задължително, че са верни във връзката. Впечатляващо е какъв инат и упорство могат да проявят, ако се опитате да оспорите идеите им. А иначе са доста неуверени в себе си.

Риби

Тя ще ви облее със загадъчност, чувствителност, романтика. Рибата е типичната девица, изпаднала в беда. Представителките на този знак са крехки, зависими и постоянно имат нужда да бъдат спасявани. В тях няма грам егоизъм и са винаги готови да съчувстват и да помогнат. От това се възползват всякакви мошеници и използвачи. По цял ден плуват в мечтания, така че не се учудвайте, ако заварите жената Риба да се взира в пространството с нож и наполовина нарязан морков в ръце. Къщата й е нагоре с краката. Понякога Рибата получава пристъп на домакинска истерия и започва неистово да лъска и подрежда.

Източник: fitwell.bg

Опции: Изпрати на приятел, Абонирай се за дума
Сподели:
Novinite.bg
Виж коментари (0)   |   » Коментирай
ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ
Няма коментари
НАПИШИ КОМЕНТАР:
* ИМЕ: E-MAIL:
* КОМЕНТАР:
  * КОД ЗА СИГУРНОСТ:   Въведете кода от картинката: security code

* Полетата маркирани със звезда са задължителни. Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван публично.

Тъй като бихме искали форумът да е място за честни, откровени и интересни мнения, най-любезно молим да използвате учтив и неагресивен тон в постингите си.
Всяко мнение, което подтиква към расова или полова ненавист, към тероризъм, както и написаното на вулгарен език, ще бъде изтривано веднага. Откровени рекламни съобщения, особено тези с поставени хиперлинкове без никаква връзка с обсъжданите теми, ще бъдат квалифицирани като спам и няма да бъдат толерирани.
ОЩЕ ОТ НОВИНИ:

Топтреньорът Ричард Величков съветва как да влезем във форма за лятото

19.04.2024 (Коментари: 0)

Лятото винаги е добър момент да се върнем към тренировките, да свалим по някое излишно кило преди морето, да се стегнем малко, пък нека жените харесват яхти. » Прочети

Експерти съветват: Накисвайте зеленчуците във вода, оцет или сода за хляб

19.04.2024 (Коментари: 0)

Още от деца знаем, че всички плодове и зеленчуци трябва да бъдат добре изминавани преди да ги консумираме. » Прочети

Юпитер и Уран се срещат през уикенда: Съвпадът ще влияе върху нас и през майъ

19.04.2024 (Коментари: 0)

Грандиозен съвпад на Юпитер и Уран в знака Телец предстои на 20-21 април 2024 г. » Прочети

Печени тиквички с кашкавал и моцарела

18.04.2024 (Коментари: 0)

Пролетта е най-благоприятният сезон за разтоварване на организма. » Прочети

Има ли здравословна газирана напитка?

18.04.2024 (Коментари: 0)

Много хора виждат газираните напитки като вредни, но нови продукти по магазините - като Olipop и Poppi drinks, набират популярност като по-здравословната им алтернатива, разказват от Yahoo Life. » Прочети

Проучване: Необвързаните живеят най-добрия си живот - сами

18.04.2024 (Коментари: 0)

Луксозни партита, бляскави момичешки вечери и уикенди, прекарани в ресторанти из Ню Йорк, наслаждавайки се на богати мъже. » Прочети

Тлъсти пачки за тази късметлийска зодия до края на годината, според Тамара Глоба

18.04.2024 (Коментари: 0)

За хората, родени под знака на зодия Стрелец, 2024 година ще бъде специална, убедена е руската астроложка Тамара Глоба. » Прочети

Третата световна война в предсказанията на Баварския пророк Алоис Ирлмайер

17.04.2024 (Коментари: 0)

Пророчествата за Третата световна война са тема, която вълнува човечеството от векове. » Прочети

Постен гювеч с патладжан и бамя

17.04.2024 (Коментари: 0)

Необходими продукти:300 грама зелен боб300 грама бамя300 грама картофи3 броя моркови500 грама домати2 глави лук1 глава чесън3 броя чушки1 брой патладжан1 супена лъжица равна червен пипер6 супени лъжици олио Начин на приготвяне:Почистете и подгответе всичк » Прочети