НОВИНИ

Лечение на ставните болки в глезените

23 ноември 2016 10:10 / ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ | Коментари: 0
Лечение на ставните болки в глезените

Кога се сещаме за своите здравословни проблеми? Много просто – когато усетим болки или неразположение. Съвсем естествено е най-напред това да е областта на глезените, защото поради тяхната функция те са основен фактор за движението на тялото и носители на неговата тежест. Коленните стави също са уязвими и колкото повече грижи полагаме за тяхното добро състояние, толкова по-здрави ще бъдем. Сериозността на различните навяхвания може да бъде лека (отшумява до едно денонощие) или тежка (изисква оперативна намеса), но и в двата случая причината е една и съща – прекомерно напрежение. Все пак какво може да причини болките в ставите и в глезена?

Нека се спрем на различните фактори – това са внезапното физическо напрежение, обостряне на ревматична болка, контузия. Да не забравим да споменем и възпаленията и „умората“ от износените ставни връзки. Всеки един от тези симптоми води до болки и схващане. Затова специалистите препоръчват диета и балансирани упражнения, и най-вече осигуряване на нужното количество поддържащи връзките колаген и хиалуронова киселина. Или с други думи – прием на Артилейн. Ако не сте чували досега за този изключителен продукт, време е да прочетете внимателно.

Създаден с една-единствена цел – подобряване дейността на ставите, той е отлично решение за активно спортуващите или за хората в трета възраст. Независимо от вида натоварване на вашите стави, Артилейн може да помогне. Той се грижи и за осигуряването на нужното количество колаген в ставите, а това наистина е от голямо значение за безпроблемното движение. Част от медикаментите, които вземаме по предписание на специалист, са с превантивно действие, а други се приемат, за да успокоят появилата се болка. Колкото и да са ефикасни вторите, все пак за предпочитане е да не допускаме излишното ставно напрежение в глезените. Още повече че вече разполагаме с едно наистина успешно лечение.

Вижте как Артилейн реално може да предотврати до голяма степен болките и да облекчи вашето движение. Неговите съставки ще подействат благотворно и ще създадат положителни ефекти, които далеч няма да са временни. Реално ефектът може да се усети след 15-дневен цикъл на прием. Не се колебайте, доверете се на грижа, която ще предпази ставите ви. Движението е символ на живот, нима не искате да подобрите вашия?

Опции: Изпрати на приятел, Абонирай се за дума
Сподели:
Novinite.bg
Виж коментари (0)   |   » Коментирай
СВЪРЗАНИ СТАТИИ
ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ
Няма коментари
НАПИШИ КОМЕНТАР:
* ИМЕ: E-MAIL:
* КОМЕНТАР:
  * КОД ЗА СИГУРНОСТ:   Въведете кода от картинката: security code

* Полетата маркирани със звезда са задължителни. Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван публично.

Тъй като бихме искали форумът да е място за честни, откровени и интересни мнения, най-любезно молим да използвате учтив и неагресивен тон в постингите си.
Всяко мнение, което подтиква към расова или полова ненавист, към тероризъм, както и написаното на вулгарен език, ще бъде изтривано веднага. Откровени рекламни съобщения, особено тези с поставени хиперлинкове без никаква връзка с обсъжданите теми, ще бъдат квалифицирани като спам и няма да бъдат толерирани.
ОЩЕ ОТ НОВИНИ:

Емил Радев: Политически спекуланти предричаха хиляди мигранти от Австрия, а върнатите са 69

16.04.2024 (Коментари: 0)

Политически спекуланти всяваха паника, предричайки хиляди мигранти от Австрия, но върнатите в България се оказаха само 69. » Прочети

Махнете тези вещи от дома си, за да не останете стара мома!

16.04.2024 (Коментари: 0)

Всички искаме уютен и приветлив дом, който ни помага да се отпуснем и да се наслаждаваме на живота. » Прочети

Две зодии с тотален успех във всичко до дни

16.04.2024 (Коментари: 0)

Две зодии ще ударят джакпота в най-скоро време, твърдят астролозите. » Прочети

Китайската диета топи до 5 кг за седмица

15.04.2024 (Коментари: 0)

Китайците са отявлени страстни любители на разнообразното хранене, но изненадващо рядко са пълни. » Прочети

Пак ще ни боли глава! Магнитни бури връхлитат днес и утре

15.04.2024 (Коментари: 0)

Астрономите съобщават за очаквана геомагнитна буря, която ще ни връхлети на 15 и 16 април. » Прочети

Д-р Емилова: Това модно лекарство за отслабване може да доведе до рак!

15.04.2024 (Коментари: 0)

Има случаи на хора, които са се разболели от рак на щитовидната жлеза, след като дълго време са приемали семаглутид с цел отслабване. » Прочети