8 съвета срещу преждевременна еякулация

9 ноември 2011 11:00 / д-р Мария Цветкова | Коментари: 8
8 съвета срещу преждевременна еякулация

Смята се, че поне 30-40% от мъжете имат или са имали проблем с бързата еякулация. Това не е вина на мъжа или някакъв физически недостатък, а напълно поправимо състояние. За да се справите с него, трябва просто да овладеете някои малки техники и да спазвате следните съвети:

  1. Стоп и старт техника. Едва ли има мъж, на който да не му е позната. Когато усетите, че финалът е близо, дайте си почивка от 20-30 секунди. Обикновено това време е достатъчно, за да отложите еякулацията. Това „упражнение“ може да бъде повторено няколко пъти, докато не постигнете задоволство – за партньорката ви и за вас. При някои мъже, за да се практикува успешно тази техника, е нужно половият член да се извади от вагината. За други е достатъчно просто да спрат да се движат за кратко. Не я повтаряйте прекалено много пъти, защото има опасност изобщо да не можете да свършите. Можете като начало да опитвате тази техника по време на мастурбация, за препоръчване да не използвате лубрикант.

  2. Чаша вино, дори две. Алкохолът в разумни количества ни помага да релаксираме, мускулатурата ни се отпуска, стресът се изпарява, а страстта се настанява в леглото ни. Алкохолът има и съдоразширяващо действие. А както всички знаем, това е в основата на ерекцията. Малко алкохол забавя еякулацията, но много я убива.

  3. Дишайте дълбоко. Дълбокото дишане е една от ключовите практики за справяне с преждевременната еякулация. Особено ако тя е предизвикана от напрежение, силно вълнение или страх. Дишайте дълбоко, с пълни гърди, бавно и се отпуснете. Ще се изненадате от добрия резултат.

  4. Носете презерватив. Презервативът намалява чувствителността. Макар и да не е естествен начин да се справите със ситуацията, може да се окаже много полезен. Има и презервативи, които са със специални лубриканти, леко понижаващи чувствителността, но удължаващи половия акт по този начин.

  5. Мастурбирайте първо. Няколко часа преди секс мастурбирайте. Това ще увеличи възможността ви да издържите по-дълго. Мастурбацията ще понижи сексуалния ви апетит, което ще намали въодушевлението и рискът от преждевременна еякулация.

  6. Оставете партньорката ви да контролира. Когато нямате възможността да си доставите максимално удоволствие, еякулацията идва по-бавно. Жените обикновено се движат по-бавно от мъжете, понякога предпочитат и различен ъгъл или позиция на движение. Това намалява мъжкото удоволствие и отлага края.

  7. Сменяйте позициите често. Честата промяна не ви осигурява максимална стимулация и по този начин също се отдалечава финалът.

  8. Техника с притискане. Леко притискане в основата на члена може да забави еякулацията. Тази техника може да се извършва както от вас, така и от партньорката ви. Експериментирайте първо по време на мастурбация, за да намерите точния начин, по който да прилагате този малък трик.

Прочетете още по темата СЕКС

Ежедневният секс покачва качеството на спермата

Женските стенания по време на секс

Откриха формулата на идеалната гърда

Опции: Изпрати на приятел, Абонирай се за дума
Сподели:
Novinite.bg
Виж коментари (8)   |   » Коментирай
СВЪРЗАНИ СТАТИИ
ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ
Автор: Emo Petrov  |  Дата: 31.10.2019 18:16

Викторе и аз си взех от тях - https://bulgarsex.com и съм доволен. На мен ми подействаха. Явно са им реални офертите. Освен това бяха опаковани яко стелт хаха. Тоя секс шоп си го бива май. Ще си вземам на 21-ви един вибратор от тях за подарък на една приятелка :)

Автор: Виктор Симеонов  |  Дата: 31.10.2019 18:13

Мишо - тия реални ли са им дето си купувал от сайта им?
Защото на много места има фалшиви и недействащи. Аз си взех един с черна капачка и съм силно разочарован от резултата. Ама не съм пробвал тоя сайт на Булгар Шоп - как са там?

Автор: Emo Petrov  |  Дата: 31.10.2019 18:10

Ей мерси, пробвах го тоя дууз 14000 много съм доволен. Даже си го взех от където си дал линк :)

Автор: Михаил Генов  |  Дата: 31.10.2019 18:08

Как да свършвате по-бързо? Ами най-ефикасният и изпитан начин е да си купите спрей за задържане на еякулацията. Иначе има всякакви техники, ама ефекта им е минимален. На мен ми подейства само спрейчето. Пробвал съм три - пейнейли, дууз 14000 и мини лов - ето тия:
https://bulgarsex.com/cat/za-maje/spray
И съм доста доволен мога да си кажа всъщност :).

Автор: Вита Гра  |  Дата: 18.07.2017 09:31

А ние ви предлагаме да прочетете повече за преждевременното свършване и какво да http://www.doctoronline.bg/images02/submit_dobavi.pngнаправите за да се представите добре в леглото, независимо какви проблеми имате, бърза еякулация, слаб пенис, загуба на ерекция и други:
http://www.vitagra.bg/maksimalno-seksualno-vazpolzvane.html

Автор: Практиката ама  |  Дата: 1.05.2015 07:34

Практиката му е майката, но е изключително гадно да те оставят заради това ...

Автор: ErekciaBG  |  Дата: 14.09.2014 15:22

Предлагаме ви да прочетете и нашият материал относно преждевременната еякулация и проблемите свързани с бързото свършване - http://erekciabg.com/kak-da-sprem-prejdevremennata-eyakulaciya/ и еректилната дисфункция - http://erekciabg.com/tehniki-uprazhneniya-za-lechenie-na-erektilna-disfunktsiya-ed/

Автор: Viktor  |  Дата: 21.01.2014 11:50

Какво намерих, ето :)
Мисля, че е по-добре да не се използват лекарства, ако не е нужно, или презервативи, които забавят свършването. Често се случва мъжът да свършва по-бързо от мацката. Може да следва няколко прости стъпки и да се справи...
* По принцип свръхвъзбудимостта се наблюдава при нервни хора, а и при такива, които не се движат много... Най-важното е към възбудата да се добави и мъничко спокойствие. Може и чаша вино, две-три... Но не прекалено много :)
* Представянето на други, ежедневни неща, би могло да помогне, но отвлича вниманието.
* Прочетох някъде, че е най-добре да се удължи любовната игра в началото. Разходки с целувки нагоре-надолу по тялото... Може да продължи дълго и няма жена, на която да не допада поне малко, половин час, един час... Без да става скучно или изкуствено.
* По време на акта може да се сменя ритъма и дори да се излиза за малко, като жената не се оставя, а просто се сменят целувките и тактиката и... хм... ласките. Може да се смени позата например.
* По-кратките движения, докато оная работа е в жената, също могат да забавят свършването, тъй като се намалява триенето – навътре е по-разширено.
* Стягането на задника на мъжа също отлага свършването. Също и лекият натиск в пространството между ануса и ташаците, както и лекото подръпване на ташаците, ако положението стане много неудържимо.
Няма причина за тревога и практиката му е майката :)

НАПИШИ КОМЕНТАР:
* ИМЕ: E-MAIL:
* КОМЕНТАР:
  * КОД ЗА СИГУРНОСТ:   Въведете кода от картинката: security code

* Полетата маркирани със звезда са задължителни. Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван публично.

Тъй като бихме искали форумът да е място за честни, откровени и интересни мнения, най-любезно молим да използвате учтив и неагресивен тон в постингите си.
Всяко мнение, което подтиква към расова или полова ненавист, към тероризъм, както и написаното на вулгарен език, ще бъде изтривано веднага. Откровени рекламни съобщения, особено тези с поставени хиперлинкове без никаква връзка с обсъжданите теми, ще бъдат квалифицирани като спам и няма да бъдат толерирани.
ОЩЕ ОТ СЕКС:

Секс съвети за мъже

20.02.2017 / Екип на Doctoronline.bg (Коментари: 5)

Жените обикновенно знаят какво искат в леглото и могат да го кажат по-добре от цял наръчник за секс. » Прочети

Повишете семейното либидо

24.11.2016 / Екип на Doctoronline.bg (Коментари: 1)

Либидо е много крехко нещо. » Прочети

Неща, които засилват желанието за секс при мъжете

23.11.2016 (Коментари: 1)

Оказва че, че желанието за секс при мъжете не зависи само от партньорката. » Прочети

Брачните двойки правят секс по 58 пъти в годината

Женените двойки правят секс средно по 58 пъти в годината, изчислиха американски специалисти.

» Прочети

Учени препоръчват по 30 минути целуване на ден

31.01.2013 (Коментари: 1)

С наближаването на Свети Валентин двойките започват все повече да се двоумят какъв материален подарък да купят на своята половинка.

» Прочети

Секс за по-добър имунитет

29.01.2013 (Коментари: 6)

Сексът повишава имунитета. » Прочети

10 невероятни факта за секса

12.12.2012 (Коментари: 4)

Изследователи от Великобритания откриха десетте най-невероятни факта за интимния живот на мъжете и жените, предаде БГНЕС.

» Прочети

Мъжете с широка челюст изневеряват повече

Мъжете с широка челюст, квадратна брадичка и изпъкнало чело са по-склонни към изневяра, показва ново проучване на австралийски изследователи.

» Прочети

Здрави венци за качествен секс

Здравите венци намаляват риска при мъжете от еректилна дисфункция, показва ново изследване на турски учени.

» Прочети

Най-много бебета се зачевали на 11 декември

Най-много бебета се зачеват на 11 декември, показва изследване сред гражданите на Великобритания на сайта Lovehoney – най-големия онлайн портал за продажба на сексиграчки.

» Прочети